Menstruace přišla později, je bolestivější. Na testu duch

petrastudio
19. říj 2014

Holky mám takovou otázku, snažíme se s manželem o mimi a teď jsem měla podezření že jsem těhu. Menstruaci jsem měla dostat ve čtvrtek-ve středu si dělala test-negativní-bolelo mě břicho-jinak než před men.,. Menzes se nedostavil. V pátek večer další test s viditelným duchem-viděl ho i manžel (bez upozornění) a v sobotu jsem to dostala. O dost bolestivěji než jindy. Co to je,sakryš?stalo se některé?

crazy_girl3
19. říj 2014

Stává se to strašně často, prostě to nevyšlo, nebo byl test falešně pozitivní. KDybys netestovala, tak se o tom ani nedovíš. Samozřejmě ještě je pořád malá šance, záleží teď na délce a intenzitě ms, ale duchy jsem měla taky a nic z toho nebylo

78marcela
19. říj 2014

@petrastudio stává se častěji než bys myslela. Je to jen biochemické tehu, které prostě velmi brzy zamlkne, projeví se to opozdenou menses. Holky které si neudělají test, na to většinou ani nepřijdou. Jen si prostě řeknou, že mají zpoždění. Já to tak měla u prvního IVF, dva tři dny pozitivní testy a pak nic.

petrastudio
autor
19. říj 2014

no už jsem se viděla s břichem, v noci skoro nespala..a pak jsem to nečekaně dostala..nijak tragicky to neberu, jen ty myšlenky nejdou z hlavy...každopádně jsem se stejně chystala k doktorovi zda jsem v pořádku, protože mě při sexu (pravda, že během PD) strašně bolelo na pravé straně v podbřišku, opravdu hodně. :o(snad nemám nějaký problém.

petrastudio
autor
19. říj 2014

a myslíte, že příští měsícje znova šance na norm.otěhotnění?

crazy_girl3
20. říj 2014

určitě je. tohle se vlastně ani za těhu nepovažuje...mě v období ovulace teď taky šíleně bolívá břicho. Ty dva dny jsou vždycky úplně na provaz, a to nejen při sexu, ale pořád. Mám větší bolesti jak při ms

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru