Měsíčky nepřišly ani po Utrogestanu, co radíte?

jasminecek
25. črc 2015

Ahoj, mám celkem zapeklitý problém, beru už rok Utrogestan, po něm vždy nejpozději do tří dnů přišly měsíčky. Tento měsíc jsem navíc měla i Clostilbegyt na podporu ovulace. Dnes je to 4. den, co meškám, bolel mě podbřišek, ale to už dnes přešlo. Nicméně testy mám stále negativní. Dnes jsem přesně 28 DC, měsíčky chodily nejpozději 27 DC. Příznaky nemám žádné, jen je mi trochu nevolno od žaludku.
NEvím už, jak jinak je vyvolat, když nepřijdou ani po Utrogestanu. Když půjdu na vyvolávačku, tak tam je přece stejný hormon jako v těchto lécích...
Co radíte prosím? Může se ještě test změnit na pozitivní nebo raději k doktorce?
Děkuju moc za odpovědi 🙂

lussinka88
25. črc 2015

@jasminecek zalezi kdys mela ovulaci. Jestli pizdeji tak muze byt jeste pozitivni, zkus jiny test od jiny firmy. Ja ho mela porad negat a vecer jsem zkusila od jiny firmy a byly tam //

majaaa82
26. črc 2015

@jasminecek Utrogestan jsem brala na srovnání cyklu, ale MS mi stejně chodila jak student do houslí. Měla jsem ho 20.-29. DC a MS přicházela klidně i týden po dobrání a někdy zas ještě při braní posledních tobolek. Takže asi ještě vydrž ten týden a mezitím testuj.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru