Mohla bych být těhotná?
Dobrý den,
potřebuji poradit.. Bude mi 25 let, s přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk, 8 měsíců neberu antikoncepci. Spali jsme spolu 4 dny před mou ms 21.9., a 22.9., vždy se do mě udělal, (ms 25.9.) byla jen krátká 2 dny, 2 dny nic a poté hnědá ms, pár flíčků, asi 2-3 dny. (nikdy jsem to tak neměla). Začala mě bolet záda - hlavně ta záda a tlak v břiše. (Ale myslím si, že jsem si to možná vsugerovala). Teď jsme spolu spali před 2 dny znovu nechráněný sex, kdy se do mě také udělal, jakou mám možnost, že jsem v tom? Neměřila jsem bazální teplotu, ale podle int. kalkulačky mám mít ovulaci zítra. Nemám úplně pravidelnou ms, ale katastrofa to také není (28-30). Dělala jsem si těhotenský test včera, byl negativní, na druhou stranu jsem četla, že u většiny žen se // ukazují až 3-4 týden po (úspěšné) souloži.
Děkuji moc za rady. 🙂
@samernait No, já teď šla na záchod a hnědý ''výtok?, ms?'' nevím, jak to nazvat, jen lehounký a bolí mě od rána břicho. S přítelem jsem spala v pondělí. Mohlo by to být uhnizdování, kdybych předpokládala, že poprvé se to nepovedlo? 5.den? Ms mám mít až za 13 dní cca, kolem 22., 23.. (Omlouvám se za dva stejné příspěvky, ale nevím, jak se to maže).
@elenes. A urcite je ms? Je to slabsi? Radim aby jsi radi zasla k dr a hlavne se neobjednavej. Muze klidne jitt o mimodelozni a pojud vim tak to jsou bolesti bricha kgere vystrelujou do zad. Nevim jestli vis jak je to nebezpecny a neni dobry si zahravat A pokud se smim zeptat odkud jsi?
@elenes jj projevuje taky mi to rikaly ale jde o to ze.to mas castoa asi to nebude sranda. A to mimodelozni kdyz zjisti brzo tak akorat podstoupis mensi interupci. Ale kdyz se to zjisti pozde tak je prusvih a muze te to ohrozit na zivote... nechci te strasit a ani nechci znit jako rozumbrada ale je to muj nazor zazila si to kamoska a vse dopadlo ok,
Jo, v pohodě. 🙂 Děkuji.
Promin. Nejde mi napsat na. Tu soukromou zpravu. Ale nemej strach jen rychle jednej. Treba to nic. Nebude treba jen nachlazeni 🙂 ale jistota je jistota
No, nachladlá jsem byla minule. Takže je možnost, že by to teď bylo těhotenství, normální, uhnizďování vajíčka, které by proběhlo ''dnes'' čili (5.den) po styku, bolesti břicha, i když ne nějak hrozné a zad a být vše ok? Slyšela jsem, že záda jsou roztahování dělohy a bolesti břicha jsou normální.. Vážně jste mě strašně vystrašila.
No tak pokud se podari tak pockej na tehotenstvi,to taky neni prochazka ruzovim sadem🙂 ale prni kopnuti a pohyb stoji za to ;D

No, já teď šla na záchod a hnědý ''výtok?, ms?'' a bolí mě od rána břicho. S přítelem jsem spala v pondělí. Mohlo by to být uhnizdování, kdybych předpokládala, že poprvé se to nepovedlo? 5.den? Ms mám mít až za 13 dní cca, kolem 22., 23..