Mohu být těhotná?
Ahojky holky chtěla bych se zeptat s přítelem jsme měli nechraneny styk 26.3. A dnes jsem si dělala tt coz vychází 11dni od styku a byla tam klasicka jedna čárka a druha taková hodně svetlounka až bych si troufla rict jakoby duch a ms bych měla dostat dnes je možný že jsem tehu a v kolika ti tt jde videt na ultrazvuku ze je mimi děkuji moc všem 🙂
@vera94 ukaz nám test. Vidět bude cca 5tt
@slunecnice358 test jsem bohužel nefotila ale ukazovala jsem to kamarádce a ta mi to potvrdila ze to tam taky vidí jak říkám bylo to hrozně slaboucke ani nevim zdali ny to šlo na fotce vidět 🙂
@vera94 na ultrazvuku bude dutinka videt tak za tyden, ale to je tak vse. Pockej klidne 14 dnu, nebo i dele a pak teprve se objednej k dr, at uz je neco poradneho videt. Leda kdybys mela potize, tak se vydej hned.
Slabá čárka taky čárka. Zkontroluj zítra nebo pozítří z ranní moči jestli sílí. Držím palce.🍀 jinak já jsem poprvé ke gynekologovi šla 6+5 a taky už bylo vidět srdíčko. Samozřejmě můžeš i dříve, neuvidí buď nic nebo jen dutinku a to mnoho maminek pak stresuje...
Já právě mám syna ale u něho jsem zjistila pomalu ve 4 měsíci že jsem tehu že jsem neměla žádný příznaky a ted mě právě občas píchne v podbřišku a jsem právě i celkově unavená a minulý rok v květnu jsem samovolně potratila proto se ptám abych něco nezanedbala 🙂 a chodim třeba 3do hodiny curat coz u mě právě není obvyklé 🙂

@vera94 já měla takto světlounkou čárku na testu už 2dny před ms a teď mi v postýlce leží dvouměsíční chlapeček Jinak ultrazvuk mi doktor dělal v 6+5 tt a už bylo vidět i bijící srdíčko