icon

Mohu být těhotná hned první měsíc po vysazení HA?

lilavatty
4. únor 2015

Ahoj holky.
Potrebuju poradit. Minuly mesic jsem vysadila prasky, pred menstruaci. Ta probehla v poradku. A ted v patek mela prijit dalsi a doted neprisla. Je to zpozdeni 5 dni. Od soboty me boli v podbrisku, dnes docela silny vytok. Myslite, ze hned prvni mesic po vysazeni mohu byt tehotna, nebo se spis telo srovnava s vysazenim HA? Prasky jsem vysadila po 8 letech. Prosim poradte...

Strana
z2
svetlus_pepca
9. únor 2015

Jasně, že můžeš 😉 Já vysadila HA po deseti letech, odmenstruovala a hned první den po MS otěhotněla 😀

lilavatty
autor
9. únor 2015

Tak jsem volala doktorce... pry mam pockat do konce tydne a pak prijit... tak nevim... ☹

desencanto
9. únor 2015

Taky Mě pálá žáha a to na to netrpím.. do toho chodím furt na velkou.. snad se nám zadaří..

11eleanor11
9. únor 2015

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění, když partner měl prsty od spermatu (ne moc ale něco tam bylo) a strčil je do mě. Menstruaci jsem měla naposledy 14.1., a nevím zda jsem minulý týden měla plodné dny. V prosinci mi MS vynechala, ale jinak ji mám pravidelnou po 30-37 dnech. Pohlavní styk jsme měli 7.1. i 8.1. Předem děkuji za odpověď. 🙂

lilavatty
autor
9. únor 2015

Ja zase chodim porad na malou... dnes od rana asi 10x... to je k nevydrzeni... jsem napnuta jak struna... chci se zeptat, kdyz pujdu k doktorce, zjisti uz neco na ultrazvuku?

desencanto
9. únor 2015

Plod je videt od 4 týdne.

lilavatty
autor
9. únor 2015

I pri vaginalnim ultrazvuku?

motomischel
9. únor 2015

@lilavatty me rekla, ze tam neco uvidi az tak od toho 5 tydne:-/ jinak ja jsem kdysi vysadila prasky po asi 5ti letech a srovnavalo se mi to asi rok a musela jsem i chodit asi 4x na injekce na vyvolani mentruace, takze je mozne ze nervozita a hormony delaji svoje. A muzu rict, ze ja jsem si byla uz asi 10x jista, ze mam vsechny tehotenske priznaky a nakonec nic. Ale pokud miminko chcete, tak moc preju, aby vam to vyslo😉

lilavatty
autor
9. únor 2015

Ovulaci sem mela mit 16.1 .... coz uz za par dni budou 4 tydny...ale test je negativni...

fillipepi
9. únor 2015

Je to dost individuální, jak se tělo vyrovná s hormonální nerovnováhou. Já jsem dostala po vysazení menstruaci přesnou jak hodiny, další měsíc nepřišla vůbec a výsledek uvítáme každým dnem do rodiny 🙂, takže otěhotnět můžeš klidně hned. Test jsem si dělala tedy až 14 dní po vynechání a druhá čárka vyskočila okamžitě.

desencanto
10. únor 2015

Holky chci se zeptat, dnes jsem 39 DC testy stále negativní. O víkendu mě bolelo v podbřišku občas i jak bodnutí. Včera z noci na ráno bolesti jako při menzes a děložní čípek tvrdší více nahoře.. Může to něco znacit?

smardik
10. únor 2015

určitě je to možné, 31.12 poslední HA A OD 1.1 jsme se začli snažit, 25.10 se naše snažení narodilo, předtím jsem brala 8 let HA

lilavatty
autor
13. únor 2015

Tak mimi necekame...

tynulkaxix
26. bře 2015

Ahoj holky, jak to tam ctu tak se začínám obavat 😀 mame rocni holcicku, ten v breznu jsem vysadila ha, normalne mela menzes a asi 3-4 dny po menzese jsme meli nechraneny styk. Ted me boli v podbřišku, pripadam si nafoukla. Prijde mi ale brzy abych mela nejake priznaky, mnevim co si o tom myslet.

nesticka
16. kvě 2019

Kamarádka otěhotněla podle výpočtů ještě tentýž týden kdy po 11 letech vysadila HA;)

axel85
9. lis 2022

@lilavatty já vysadila HA koncem září a 15.11 jsem otehotnela

Strana
z2