icon

Mohu být těhotná? Měla jste některá podobné příznaky?

smama
14. dub 2021

Ahoj holky,

vím, že mi asi odepíšete, že nemáte věšteckou kouli a že mám jít pro test 🙂 Ale zkusím se zeptat.

3 měsíce se snažíme o mimo, ne nijak aktivně, tj. nevím a nesleduji kdy mám ovulaci, ale sex máme docela často.

Teď bych to měla za 3 dny dostat a klasicky se mi hodně zvětšily prsa jako před MS, teď už se teda trochu zmenšily a už tak nebolí, ale pořád jsou výrazně větší a citlivější. Nově mi ale přišla jakási alergie/rýma - ale v dubnu ji nemám, vždy až červen nebo červenec. Měla jsem i lehce teplotu. Spala bych asi tak 16h denně kdyby bylo po mým, poslední 3 dny fakt spím jak zabitá a přes den si chodím lehnout a padají mi oči, to se mi obvykle nestává. Jinak nemocná jsem nebyla léta, na rýmu vůbec netrpím, nechytla jsem covid, nic....(ani teď ne, testuji se 2x týdně..). Navíc rýmu jsem ani nikde chytit nemohla. Někde jsem četla, že se tělo hodně oslabí a je náchylnější k nemocem, ale předpokládám, že takhle brzy by se to nemohlo projevit. 🙂

Každopádně je to asi poprvé za posledních 10 let, kdy jsem komplet bez jakékoliv výtoku po celý měsíc, jinak jsem s tím docela bojovala každý měsíc. Teď vůbec nic.

A šíleně se mi vylepšila pleť :D (ale to může být po peelingu 🙂

Včera jsem navíc měla divnou pachuť v puse, ne moc, ale všimla jsem si toho. Dneska už dobrý 🙂

Mimčo si přejeme, tak je mi jasný, že se moc sleduji, ale snad to pochopíte 🙂
Měly jste některé podobné příznaky? Anebo je moc brzy a prostě to jsou spíš příznaky ms, která buď přijde nebo ne? 🙂

Děkuji a krásný den přeji

ema90
14. dub 2021

@smama 😀 Proc se ptate, kdyz hned v uvodu pisete, ze vite, ze tu nemame vesteckou kouli a na konci ste si odpovedela sama. Ano, muze to byt PMS i tehotenstvi.
Priznaky jsou fakt ruzny a nedaji se aplikovat na kazdou z nas.
Takze tak jak pisete- pockejte zda dorazi ms.

kevi1
14. dub 2021

Suhlasim s @ema90
3 dni do MS je vacsina priznakov tehotenstva aj tak vsugerovanych.. alergie nemusis mat kazdy rok v ten isty cas inak, mohlo ti nieco pribudnut. Mna jednu jar drazdi nieco a dalsiu jar nieco ine.

wladimira
14. dub 2021

@smama priznaky mi připomínají můj covid taky jsem testována 2x týdne a však oba negativní až pcr test objevil covid jinak rýma silena únava zvýšena teplota a tu pachuť v ústech jsem taky zaznamenala
Jinak mě celou dobu ještě bolela hlava

simcakoc
14. dub 2021

@smama taky se přikláním ke covidu. Bylo to u mě dost stejně. Šílená unava, rýma, zvýšená teplota a divná pachuť v puse. Ze zkušeností v rodině bych se na antigeni testy moc nespoléhala. Mama jeden den už s příznakama antigen negativní, druhý den pcr pozitivní.

atomix
14. dub 2021

Kdybys byla těhotná, tak se to ještě neprojeví, protože embrio ještě není zavrtané, ještě by si žilo vlastním životem 🙂

wladimira
14. dub 2021

@simcakoc přesně já už těm antigenim nevěřím
Měla jsem to ze v pondělí negativní středa čtvrtek s priznakama taky negativní a v pátek pcr pozitivní

smama
autor
14. dub 2021

holky já byla i na pcr, negativní 🙂 ta zvýšená teplota byla jen den, jinak hlavní je spíš ta únava a ucpaný nos, ačkoliv takový jako při alergii, žádná velká rýma. Asi máte pravdu, že je na příznaky brzy...moc se v tom nevyznám 🙂 Tak uvidíme, bylo by hrozně super, kdyby to vyšlo! 🙂

alokina
15. dub 2021

A co test?

tynka9
15. dub 2021

Odpověď ti dá jen test a opravdu to může být PMS, tehotenstvi, nebo cokoli... ale je fakt, že u prvního jsem byla už týden před ms tak strašně unavená, že když jsem měla v práci zavírací směnu, tak bych tak ty poslední 2 hodiny skoro brečela únavou, když po mě někdo něco chtěl. Ale tehotenstvi mě tenkrat ani nenapadlo, snažili jsme se už 10 měsíců... u druhé si nic extra nepamatuju. A teď naposledy jsem si byla téměř jistá, že se zadarilo snad hned od začátku. Sama bych řekla, že je to blbost a muže to být cokoli, ale jak normálně skoro nemám pocit žízně a dodržování pitného režimu mi dělá dost potíž, tak najednou bych mohla vypít Dunaj a stejně jsem žízeň měla pořád dál.. +ještě nějaké další pocity. Sama vím, že prakticky hned po oplození jsou nějaké změny blbost, ale u mě to bylo takhle a vyšlo to 🤷‍♀️