icon

Mohu být těhotná po nechráněném styku?

14. pro 2022

Holky, poraďte.....
Nebo spíš možná potrebuji uklidnit 🙈
Nechráněný styk byl v úterý 29.11. ovulační test se slabší čárkou jsem dělala v pátek 2.12., ten se silnější v sobotu 3.12. .... Takže ovulace mohla být v neděli/pondělí...
MS by měla dorazit teď v pátek nebo v sobotu...
Od pondělí mě pobolívá podbřišek a v kříži 🤦🙏 myslíte, že ty mršky spermie mohly vydržet tak dlouho a můžu být těhotná?
Děkuji 😘

Mohu být těhotná po nechráněném styku?Mohu být těhotná po nechráněném styku?
nita1984
14. pro 2022

Mrkni do křišťálové koule nebo si udělej TT. Nebo počkej, jestli přijde MS 🙀 případně založ ještě par diskuzi, ať ti to čekání uteče

zet83
Autor odpověď smazal
zet83
14. pro 2022

@nita1984 😂 tuším že pátá otázka za dnešek ? 😉

klchudik
14. pro 2022

Spermie jsou schopné počkat 3-4 dny ...počkej jestli to dorazí ms....případně už teď by na testu mohlo být něco vidět

autor
14. pro 2022

@nita1984 pokud ti moje otázka vadí, nemusela si reagovat....
@zet83 taktéž nemusíš reagovat...
Položila jsem otázku pro ty, co chtějí poradit ne pro rejpalky.

autor
14. pro 2022

@klchudik někde jsem četla právě, že až pět dní a to by nejspíš vycházelo 🤦 TT byl negativní. Děkuji 😘

jjasmina
14. pro 2022

Počkala bych do termínu ms a udělala test, nicméně já měla pozit už 3 dny před termínem ms

nat
14. pro 2022

@nita1984 ono by stacilo,kdyby lidi pouzivaly navody,ale juknete mi prosim,zda nevyhraju ve sportce 😀

lencaa11
14. pro 2022

Počkala bych do datumu Ms

autor
15. pro 2022

@lencaa11 testovala jsem už dneska a sněhobílo...

autor
15. pro 2022

@jjasmina testovala jsem dneska den před MS a nic... Tak uvidíme 🙏

autor
15. pro 2022

@nat můžete mi tedy prosím říct, kde si přečíst návod na životnost spermií 🤷🤦 a nebo aspoň tedy návod na uklidnění....?

nat
15. pro 2022

Na tom těhotenský test nestojí..Ten stojí na.tom zda jsou // nebo ne....Nechápu systém testování před MS když může tehu s MS odejít a pokud vidíte 2 Čárky dost jasně nechápu důvod dotazů kterých je ti den x a x .... Ale pokud by jste chtěla trochu provetrat znalosti otěhotnění a podobně navštivte svého gynekologa rád to vysvětlí....

autor
15. pro 2022

@nat nechápete, že někdo chce trochu uklidnit a třeba slyšet podobný příběh? O těhotenské testy mi vůbec nejde, hlavně me zajímalo, zda je možné, že by spermie vydržely i pět dní...Přijde mi zvláštní, že píšete do diskuze, která Vám je proti srsti.... Omlouvám se, že jsem Vás tedy pohoršila, ale byla Vaše volba, číst a reagovat na moji otázku. Krásný čas vánoční 🎄

jjasmina
15. pro 2022

@nat vy máte asi hodně blbej den co 🤣

maria2023
16. pro 2022

🙏🏻🍀❤️+

eliska2000
2. kvě 2023

Ahoj, s přítelem jsem měla první sex, všechno bylo dobré a samozřejmě aji kondom.. přítel se rozhodl, že chce dát druhé kolo, ale bez kondomu a taky, že brzo vytáhne, prý vytáhl, ale jsem strašně nervózní, že budu těhotná, za 4 dny čekám menstruaci, vše se stalo dnes, mám strašné stresy, že budu těhotná, myslíte, že je to možné??