icon

Mohu být těhotná při opožděné menstruaci?

1. čer 2026

Ahoj prosím Vás dnes mám cca termín ms ale ten květen jsme se docela zkouseli snažit o mimi brala jsem listovku a manžel bere vitamíny manžel má špatne spermie a tak mě napadlo zda bych nebyla těhotná ale nechci nějak předbíhat,bolesti břicha mám od předevčírem neustále se koukam na kalhotky jak magor a nic, včera jsem byla nafouklá jako balon a přitom jsem moc nejedla.test se mi nechce dělat abych nebyla zklamaná ale měl jste to někdo z Vás?Skoro vždy mám ms pravidelně přijde i dřív o 3 až 4 dny a teď nic, vždy i spinim už když mi bolí břicho a teď nic.

kakba
1. čer 2026

A jak jinak chceš zjistit, že jsi těhotná? Udělej test a je to.

klokanka31
1. čer 2026

@anonym_autor Udělej test a uvidíš 🍀🍀

anonym_451788
1. čer 2026

Moc tvému zdůvodnění, proč si nechceš udělat test, nerozumím. Však pokud budeš těhotná, tak budeš mít radost a pokud jde pouze o PMS a stresem zpožděnou MS, tak se tomu zklamání přece nevyhneš, ne? Není tedy lepší odstranit spouštěč stresu rovnou a vědět, jak na tom jsi?

autor
1. čer 2026
@anonym_451788

Moc tvému zdůvodnění, proč si nechceš udělat test, nerozumím. Však pokud budeš těhotná, tak budeš mít radost a pokud jde pouze o PMS a stresem zpožděnou MS, tak se tomu zklamání přece nevyhneš, ne? Není tedy lepší odstranit spouštěč stresu rovnou a vědět, jak na tom jsi?

@anonym_451788 protože vždy když si myslím že bych už mohla konečně být těhotná tak si udělám jeden test za pár dni další test a pořád jsem jen zklamaná nechci brečet vím že se stresuji ale moc na to nemyslím proto nechce se mi dělat test hned když vím že tam stejně bude prd a nebo duch či jak se to říká a pak stejně přijde ta mrcha 🤔😞

klchudik
1. čer 2026

Tak v den ms už by měla být čárka na testu pěkně vidět. Nechceš se stresovat, ale takhle se stresuješ tím, jestli jsi nebo nejsi těhotná, nebo kdy přijde nebo nepřijde ms...🙈 Udělej test a nestresuj se zbytečně

anonym_451788
1. čer 2026
@anonym_autor

@anonym_451788 protože vždy když si myslím že bych už mohla konečně být těhotná tak si udělám jeden test za pár dni další test a pořád jsem jen zklamaná nechci brečet vím že se stresuji ale moc na to nemyslím proto nechce se mi dělat test hned když vím že tam stejně bude prd a nebo duch či jak se to říká a pak stejně přijde ta mrcha 🤔😞

@anonym_autor no tak dál koukej do kalhotek jako magor a stresuj se, zda jo či ne, když je ti to příjemnější, ale pak nerozumím tomu, proč zakládáš diskuzi, pokud samozřejmě není zakládána zase účelově.

autor
1. čer 2026

Už asi jde ta blaznivka mám lehké špinění a bolesti ani nepřestávají 😞🤔