icon

Mohu být těhotná při opožděné menstruaci?

1. čer 2026

Ahoj prosím Vás dnes mám cca termín ms ale ten květen jsme se docela zkouseli snažit o mimi brala jsem listovku a manžel bere vitamíny manžel má špatne spermie a tak mě napadlo zda bych nebyla těhotná ale nechci nějak předbíhat,bolesti břicha mám od předevčírem neustále se koukam na kalhotky jak magor a nic, včera jsem byla nafouklá jako balon a přitom jsem moc nejedla.test se mi nechce dělat abych nebyla zklamaná ale měl jste to někdo z Vás?Skoro vždy mám ms pravidelně přijde i dřív o 3 až 4 dny a teď nic, vždy i spinim už když mi bolí břicho a teď nic.

kakba
•
1. čer 2026

A jak jinak chceš zjistit, že jsi těhotná? Udělej test a je to.

klokanka31
•
1. čer 2026

@anonym_autor Udělej test a uvidíš 🍀🍀

anonym_451788
•
1. čer 2026

Moc tvému zdůvodnění, proč si nechceš udělat test, nerozumím. Však pokud budeš těhotná, tak budeš mít radost a pokud jde pouze o PMS a stresem zpožděnou MS, tak se tomu zklamání přece nevyhneš, ne? Není tedy lepší odstranit spouštěč stresu rovnou a vědět, jak na tom jsi?

autor
•
1. čer 2026
@anonym_451788

Moc tvému zdůvodnění, proč si nechceš udělat test, nerozumím. Však pokud budeš těhotná, tak budeš mít radost a pokud jde pouze o PMS a stresem zpožděnou MS, tak se tomu zklamání přece nevyhneš, ne? Není tedy lepší odstranit spouštěč stresu rovnou a vědět, jak na tom jsi?

@anonym_451788 protože vždy když si myslím že bych už mohla konečně být těhotná tak si udělám jeden test za pár dni další test a pořád jsem jen zklamaná nechci brečet vím že se stresuji ale moc na to nemyslím proto nechce se mi dělat test hned když vím že tam stejně bude prd a nebo duch či jak se to říká a pak stejně přijde ta mrcha 🤔😞

klchudik
•
1. čer 2026

Tak v den ms už by měla být čárka na testu pěkně vidět. Nechceš se stresovat, ale takhle se stresuješ tím, jestli jsi nebo nejsi těhotná, nebo kdy přijde nebo nepřijde ms...🙈 Udělej test a nestresuj se zbytečně

anonym_451788
•
1. čer 2026
@anonym_autor

@anonym_451788 protože vždy když si myslím že bych už mohla konečně být těhotná tak si udělám jeden test za pár dni další test a pořád jsem jen zklamaná nechci brečet vím že se stresuji ale moc na to nemyslím proto nechce se mi dělat test hned když vím že tam stejně bude prd a nebo duch či jak se to říká a pak stejně přijde ta mrcha 🤔😞

@anonym_autor no tak dál koukej do kalhotek jako magor a stresuj se, zda jo či ne, když je ti to příjemnější, ale pak nerozumím tomu, proč zakládáš diskuzi, pokud samozřejmě není zakládána zase účelově.

autor
•
1. čer 2026

Už asi jde ta blaznivka mám lehké špinění a bolesti ani nepřestávají 😞🤔

anonym_746c7f
•
27. čer 2026

Testuj, já mám bolesti v podbřišku, prsa nateklý, trochu špiním, ale na test čekám až na úterý, termín ms. Uvidí se, zda to je nebo není PMS.