Mohu být těhotná? Slabší kratší menstruace

100veronika
26. čer 2014

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu být těhotná. Ikdyž pravidelně dostávám menstruaci sice je slabší a trvá +- jen 4 dny. A je možné abych byla těhotná ve druhém měsíci, a neměla ani jednou nějaké nevolnosti nebo bolesti. Jaké s tím máte zkušenosti? Děkuji Vám za odpovědi.

leni84
26. čer 2014

@100veronika Čistě teoreticky to možné je. Jsou ženy, které mívají slabou menstruaci v prvních měsících těhotenství a různé těhotenské obtíže (nevolnosti, ospalost, zvracení, bolesti prsou a břicha atd.) jsou hodně individuální záležitostí - někdo je má a někdo ne, záleží jak se tvoje tělo vyrovnává s hormonálními změnami v průběhu těhotenství a to je u každé jiné..Na tvou otázku ti vlastně nikdo se 100% jistotou odpovědět nemůže..Pokud máš na těhotenství podezření, tak nejjednodušší je si koupit v lékárně těhotenský test a udělat si ho v den očekávané menstruace z ranní moči. Pokud si myslíš, že už jsi těhotná delší dobu, tak si ho můžeš udělat kdykoliv a v případě těhotenství by měl být jasně pozitivní. Taky si můžeš zajít na krev pro zjištění hladiny Hcg nebo rovnou na prohlídku ke svému gynekologovi. Podle toho co píšeš a podle mých zkušeností bych ale spíš řekla, že těhotná nejsi..

dasenka888
26. čer 2014

No a já nevolnosti mám a docela velké a test mi ukazuje negativní výsledek, tak budu muset ještě čekat protože mě objednala až za tři týdny... :( a nebo jít jedině na krevní testy....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru