icon

Mohu otěhotnět jen z mazlení bez penetrace?

abcd12345
4. lis 2022

Mám důležitý dotaz, který mě neskutečně stresuje a kvůli kterému nemůžu spát. Jde o to, že mám nehorázný strach z otěhotnění. S přítelem jsme se nazí mazlili a vzájemně osahávili v intimních partiích. Došlo k tomu, že pár kapiček se mi možná na prstě dostalo na pochvu, ale k ejakulaci ani vniknutí nedošlo. Menstruaci mám během zítra nebo za pár dní. Tak se chci zeptat, zda je tu nějaké riziko otěhotnění? Protože to opravdu nechci a jsem z toho dost psychicky špatná.

sanoela
4. lis 2022

@abcd12345 velmi nízká šance, pokud máš i za pár dní dostat menstruci. Téměř nulová. Pro příště třeba nějakou ochranu, když se tak desis otehotneni😉

ileni
4. lis 2022

@abcd12345 už jsi se na to ptala na womenzone a odpovědi jsi tam dostala...

ellyem
4. lis 2022

😀😀😀 achjo

mishka87
4. lis 2022

Říká ti něco sexuální výchova? Pokud se tak strašně bojíš otěhotnění, tak máš používat nějakou antikoncepci. A třeba ještě prezervativ. Bože 🙈

nat
4. lis 2022

@abcd12345 pak to v našem state vypadá jak to vypadá🤣🤣🤣Bože až dostanete rozum,pak mějte něco s chlapci jo??? 🤣🤣🤣

eviicka
4. lis 2022

@mishka87
@nat holky není fér se do ní navážet. Sama jsem ve svych "nácti" jednou byla nervózní prakticky z ničeho.
Sexuální výchova je často o tom, že stačí kapka, že nic není 100%... autorka nevypadá jak nezodpovědné tele a příště už to s klukem určitě nějak pojistí.

@abcd12345 nemusíš se bát, takhle neotěhotníš.

abcd12345
autor
4. lis 2022

@sanoela dnes je to přesně 28. den od poslední menstruace, takže ji brzo očekávám.

abcd12345
autor
4. lis 2022

@eviicka děkuji moc za podporu, fakt jsem z toho psychicky na dně, doslova v depresi. Dělala jsem si ovulační test pro jistotu, a jedna čárka, takže ovulaci nemám. Tak snad se nezpozdila nějak výrazně.

klokanka31
4. lis 2022

@abcd12345 Pokud máš hrozný strach z otěhotnění, zařiď si antikoncepci nebo neměj nic s klukama.

dasipe
4. lis 2022

@abcd12345 prosimtě a z čeho konkrétně ten tvůj strach pramení? Někdo ti něco navykládal? Protože jestli tohle nezačneš řešit, brzo se z toho zblázníš. Kdo ti řekl, že z tohohle můžeš otěhotnět?

pavca1982
4. lis 2022

@abcd12345 Nemůžeš

mia_von_prag
4. lis 2022

Šanca je nulová

abcd12345
autor
5. lis 2022

@desipe říká se, že stačí kapka, a když to nemohu stoprocentně vyloučit, tak jsem psychicky na dně.

skarma007
5. lis 2022

@abcd12345 z toho bys opravdu otěhotnět neměla.
S přítelem jsme praktikovali x krat přerušovaný styk a nikdy jsem neotehotnela (to ale neznamena, ze to je bezpečný sex, není!). Pokud nedošlo k průniku a k vyvrcholení, šance je opravdu nulová...

abcd12345
autor
Autor odpověď smazal
abcd12345
autor
7. lis 2022

@sanoela @eviicka @dasipe @pavca1982 @mia_von_prag @skarma007 Menstruaci jsem dostala, ale to taky nemusí nic znamenat ne? Jsou i případy, kdy těhule menstruovali.

bubbi
7. lis 2022

@abcd12345 to je pravda, ale pokud to mezi váma proběhlo tak jak popisuješ, tak buď opravdu v klidu, to už by se skoro rovnalo neposkvrněnému početí 😉 A do budoucna pořeš nějakou tu antikoncepci, ať jsi klidnější.

skarma007
7. lis 2022

@abcd12345 určitě tehotna nebudes, udelej si test, pokud bude negativní, tehotna nebudes. Můžeš jeste si nechat u doktora změřit HCG. Ale dle me fakt nebudeš. Jednou jsem byla taky tak v nervu, tak me doktorka udelala testy a tehotenstvi vyloučila

dasipe
8. lis 2022

@abcd12345 a jen taková technická otázka. Kolik je ti let?

natysnovec
8. lis 2022

Máš něco v hlavě? To snad není možné. Alespoň 5 kondomů až budeš mazlit