Mohu otěhotnět jen z mazlení bez penetrace?
Mám důležitý dotaz, který mě neskutečně stresuje a kvůli kterému nemůžu spát. Jde o to, že mám nehorázný strach z otěhotnění. S přítelem jsme se nazí mazlili a vzájemně osahávili v intimních partiích. Došlo k tomu, že pár kapiček se mi možná na prstě dostalo na pochvu, ale k ejakulaci ani vniknutí nedošlo. Menstruaci mám během zítra nebo za pár dní. Tak se chci zeptat, zda je tu nějaké riziko otěhotnění? Protože to opravdu nechci a jsem z toho dost psychicky špatná.
😀😀😀 achjo
Říká ti něco sexuální výchova? Pokud se tak strašně bojíš otěhotnění, tak máš používat nějakou antikoncepci. A třeba ještě prezervativ. Bože 🙈
@mishka87
@nat holky není fér se do ní navážet. Sama jsem ve svych "nácti" jednou byla nervózní prakticky z ničeho.
Sexuální výchova je často o tom, že stačí kapka, že nic není 100%... autorka nevypadá jak nezodpovědné tele a příště už to s klukem určitě nějak pojistí.
@abcd12345 nemusíš se bát, takhle neotěhotníš.
@abcd12345 Pokud máš hrozný strach z otěhotnění, zařiď si antikoncepci nebo neměj nic s klukama.
Šanca je nulová
Máš něco v hlavě? To snad není možné. Alespoň 5 kondomů až budeš mazlit

@abcd12345 velmi nízká šance, pokud máš i za pár dní dostat menstruci. Téměř nulová. Pro příště třeba nějakou ochranu, když se tak desis otehotneni😉