Mohu se radovat z pozitivního těhotenského testu?
Ahoj holky,jsem 10DPO a dnes rano mi takto vyšel test,muzu se tiše radovat? MS má dojit v úterý,tak snad už neprijde🙈 dekuji🙏🏻❤️

Děkuji moc holky🙏🏻❤️
@maky977 na 10DPO je to krásný začátek....👏 já měla 9DPO takto (růžový) , další den 10DPO mamatest a už mi ukázal i clearblue 1-2 týdny... potichounku gratuluji❤ zkoušej co dva dny dál testovat a sledovat, jestli sílí. držím palce🍀
@pajasala gratuluji 🍀
Gratuluji i Vám holky! A snad se nám zadarilo vsem🙏🏻❤️
@brumla21 kolik dnů do MS?
@zlaticko22 3dny
A jak je to prosím s bazální teplotou? Tento cyklus měřím poprvé a uz 4 dny mám stejnou teplotu děkuji moc ☺️
@brumla21 jde to vidět opravdu velice slabě, těžko říct, možná reálně vidíš lépe... tak držím palce at zesílí
@camillaq vypadá to krásně 😉 a s krvácením po sexu se nenervuj, jak píše lencaa11, pokud to bylo jen lehce, tak neřeš
Holky já jsem dělala mama test dneska ráno, protože jsem měla všelijaké příznaky, bolest prsou atd..a tak jsem si udělala test a měla jsem to zítra dostat.. Výsledek testu mě teda překvapil.. Hlavně proto že jsem v to stejně curani co jsem si udělala I test dostala ms. Takže buď dělá mamatest opravdu falešné duchy a nebo to bylo biochemko..😄🙈
@pajasala super , gratuluji 🍀❤️
@2op Já jsem takhle teď měla biochemické. Spozdeni 2 dny a teda taky mamatest, ale ukázal takového silnějšího ducha no a za tři dny menstruace a duch na testu pomalu mizel 😏
@marketa1218 já pozit test a dnes silná ms, takže podobný no

@maky977 myslím že pomalinku ano. Testuj dal a přeji ať sílí.