Mohu stále doufat?
Ahojda, chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti a názory. V sobotu 2.7. se mi měla dostavit MS, takže mám sice teprve den zpoždění, ale jsem jak maniak :D Snažíme se o miminko už asi půl roku a stále nic. Dělala jsem si TT den před očekávanou MS a dnes ráno den po zpoždění a ukazuje mi jen jednu / ☹ Je možné, že se ještě // mohou objevit? Děkuji
Jasne,je to mozne +- 10 dnu uplne v pohodě
Děkuji a chtěla jsem se zeptat, teď 2x po sexu vždy růžový výtok a pak už nic, máte nekdo zkusenost?
@sarikslezak možná se rozjede ms,těžko říct
@sarikslezak ahoj já - měla jsem takový narůžovělý výtok, taky jsem si myslela, že už to dostanu .. a test stále negativní ... jeden den ...druhý..třetí furt nic ... no a pak jsme jeli na akci v noci před ní se mi udělalo hrozně zle ... ani jsem nemohla jíst (celý den), záda mě bolely no říkám si - sakra já to určitě chytím a bude to síla a objevil se mi silný výtok... a nic ... ani test ...pak jsem přijela domů a tož za zkoušku nic nedám a ejhle duch ... druhý den už čárka a pak dálnice 🙂 ... takže já měla pozitivní test až cca 7 - 8 den po vynechání MS 🙂
@sarikslezak ano, může se objevit týden i víc po vynechání ms 😉
Já mám narůžovělý výtok ale jen vždy po sexu ... doufám, že brzy najdu // na testu ..
Pokud nedostaneš MS, tak udělej znovu test. Den zpoždění nic neznamená. Půl roku není žádná dlouhá doba. Přeji hodně stesti
Tak MS se dostavila ale takové bolesti jsem v životě neměla ☹
Mne se ukazala jedna, kdyz jsem mela tyden zpozdeni a bolely me prsa, takze jsem byla presvedcena, ze to tak je.. tak jsem opakovala test za tyden a byly tam dve 🙂 doktor tam ale jeste nic nevidel, tak udelal krevni test a tehotenstvi potvrdil 🙂
Zdravím. Chci se zeptat - dnes jsem 44.DC, první měsíc po vysazeni HA, kterou jsem brala "jen" půl roku. MS stále nikde a testy od dr.maxe stále negativní. Je tam ještě šance nebo už mám přestat doufat?
@lily245 Kdyby jsi tehotna byla,test uz by ti neco ukazal. 44DC je uz dost.

Samozrejme, že to možné je.