Môžem byť tehu? 5 dní mám predmenstruačné bolesti

jokas
4. kvě 2012

ahoj, rada by som sa spýtala, či máte skúsenosť s predmenštruačnou bolesťou. pol roka sa snažíme o bábätko a stále nič. posledných 5 dní mám strašné bolesti v podbrušku, dnes mi pomaly začína menštruácia- podotýkam presne na deň, ale tie bolesti som mala vždy len 1 deň pred. mám 6 ročnú dcérku, ale nepamätám si už, ako to bolo pri nej. merala som si btt a mala som ju nad 37 stupňov.

sebestka
4. kvě 2012

Hlavně to máme každá jinak a i každé těhotenství je jiné.U první kristýnky mně nic nebylo a poznala jsem to až po vynechání ms z těhotenského testu. U druhé Karolínky mně pořád bolelo břicho, jako kdybych to měla každou chvíli dostat-při tom mně břicho normálně nebolívá. Když už to takhle bylo pár dní i po vynechání, udělala jsem si test a byl pozitivní. Potom mně úplně strašně začala bolet prsa, nesnesla jsem ani podprsenku a vadilo mně i tričko. To u Kristýnky jsem vůbec neměla......a tak to probíhalo celé těhotenství. Co jsem měla za příznaky u jedné nebylo u druhé a naopak.
Vím, že tohle nechceš slyšet, ale pokud ti začíná menstruace, tak je to asi tento měsíc v háji.....jedině, že by to bylo jen zašpinění....
Přeji, aby vám to vyšlo co nejdříve a dočkali jste se zdravého miminka.

coxa
4. kvě 2012

Myslím, že není nic jednoduššího, než si udělat těhotenský test. Přeju, ať je pozitivní. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru