icon

Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?

hotblood
19. srp 2022

Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Strana
z10
hotblood
autor
25. srp 2022

@veronikav31 Proberu to s doktorkou.👍

nik29
25. srp 2022

Holky tak ja nevim, zkusila jsem jeste dneska rano a odpol klasickej mamatest 10.. a neco malo tam vidim.. mozna si to namlouvam,.ale jelikoz nevim presny datum MS a nevim ani presnou OVU, tak treba stale testujk brzy a nadeje je🤷‍♀️

I kdyz jsem cetla, ze i mamatesty delaji falesnaky.
Mam tu jeste posledni, tak nevim, jestli zkusit uz zitra rano a nebo jeste par dni pockat.

susmevem
26. srp 2022

@nik29 ... mamatesty dělají falešné duchy. Počkala bych třeba 3 dny a zkusila znovu...

klokanka31
26. srp 2022

@nik29 Já nevidím nic

lencaa11
26. srp 2022

@nik29 též vidím negativní test

nik29
26. srp 2022

Tak jsem dneska udelala posledni mamatest, co jsem mela doma. Nevim, jestli si to nenalhavam, ale prijde mi, ze ten treti(dnesni) je malinko silnejsi, nez ty dva testy nahore, co jsem delala vcera. 🤷‍♀️
Nebo jestli to dela az takove falesne duchy, tak to je sila.😱

helen_h
26. srp 2022

@nik29 Toto jsou opravdu jen stíny, kdyby šlo o prospívající těhotenství, tak se opravdu vyrýsuje čárka, v níž barvivo rapidně přibývá. Kdyby pak pořád nepřicházela ms, tak asi tedy konzultace na gyn, nic jiného člověk nevymyslí.

nik29
Autor odpověď smazal
nitii
26. srp 2022

@nik29 Co v poslední době koukám, tak Mamatesty dělají i regulérní krásný čárky a jsou falešný 😕

Strana
z10