Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

Holky tak ja nevim, zkusila jsem jeste dneska rano a odpol klasickej mamatest 10.. a neco malo tam vidim.. mozna si to namlouvam,.ale jelikoz nevim presny datum MS a nevim ani presnou OVU, tak treba stale testujk brzy a nadeje je🤷♀️
I kdyz jsem cetla, ze i mamatesty delaji falesnaky.
Mam tu jeste posledni, tak nevim, jestli zkusit uz zitra rano a nebo jeste par dni pockat.
@nik29 Já nevidím nic

@veronikav31 Proberu to s doktorkou.👍