icon

Možné těhotenství?

elinka235
8. lis 2016

Ahoj,
mám takovou otázečku. S přítelem se snažíme o miminko měsíc. 28.10. se měla dostavit MS. Ten den se dostavila ale pouze na jeden den. Od té doby mě pobolívá v podbříšku jako bych to měla znovu dostat,bolí mě prsa ale ně nijak akutně a jsem strašně unavená až mě to děsí. Někdy nemohu ani otevřít oči. Jím různé druhy jídla dohromady které ani k sobě nepasují. Všichni mě mají díky tomu za blázna. Myslíte že mohu být těhotná? TT mi ale stále vychází negativní ☹ ☹

journals
8. lis 2016

Ahoj, já si tedy myslím, že vsugerované příznaky jsou sviňa... takže bych se nejdřív asi uklidnila. Přes net ti to stejně nikdo nepoví, jestli jsi/nejsi těhotná. Samozřejmě být těhotná můžeš, vše je možné ale pokud ti TT vyšel (a podle toho co píšeš tak několikrát) negativní, tak to tak asi bude. Pokud by sis opravdu myslela, že těhotná jsi a měla jsi jen několik špatných testů (což si myslím že je kravina), tak jdi k doktorovi. Tady nikdo z koule nevěští.
Nejlepší ale bude se uklidnit 😉 případně jít na kontrolu.... nic jiného ti tu ani nemůže nikdo jiný poradit 😉 hodně štěstí 🙂

lajochova84
8. lis 2016

@journals asi tak 🙂
@elinka235 skoč si k doktoru.