Možné těhotenství a krvácení

bb18
17. říj 2016

Ahoj všem,
obracím se na vás se svým problémem a doufám, že zde najdu nějakou odpověď🙂
28.9. jsem měla dostat očekávanou menstruaci, kterou už mám 5let na den přesnou. Ta se však tentokrát nedostavila, a tak jsem po nějaké době sáhla po těhotenském testu, který vyšel s jednou slabší čárkou. Tuto sobotu (15.10.) se mi z ničeho nic objevilo slabé a naprosto bezbolestné krvácení, které hned v neděli ustalo. Dnes mě však ráno probudily bolesti v podbřišku a k tomu opět to slabé krvácení. Nyní už mě sice nic nebolí, ale slabounce krvácím stále. Ke své doktorce jsem již objednaná, ale ráda bych věděla zda se s tím některá z vás už nesetkala a zda se obávat nejhoršího. 😒

skoroledlovka
18. říj 2016

Ahoj, jediný, kdo Tě teď může 100% uklidnit je Tvůj doktor. Nejhorší jsou spekulace a strach "z toho nejhoršího". Zkus na to nemyslet a uvidíš, co se dozvíš na kontrole. Budu držet pěsti 🙂

skoroledlovka
18. říj 2016

Případně si udělej ještě test 🙂 Já než jsem se dostala k doktorovi, tak jsem si dělala testů několik 🙂

lea212
18. říj 2016

Já když jsem měla čárku na testu a krvácela jsem, tak to nakonec bylo mimoděložní těhotenství. Nechci tě strašit, ale úplně normální to není.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru