Možné těhotenství. Jaké jsou příznaky a co dál?
Ahoj holky , mám dotaz brala jsem nejdřív duphaston 5 dni Clostilbegyt hned na to 5dni a pak 14 dni znovu duphaston,no uz 6 den ho neberu cekam na měsíčky ,druhy den spozdeni ,jeden test duch druhy nic tak jsem z toho taková zmatena a smutna. Ale bolí me bříško jak při měsíčkách,divme kolem pupku a taky děsně leva strana zád ,když sedím. A cítím se tak nějak divně. Nevím jak to popsat. Doktorka mi řekla za týden test a volat ,tak nevím nad čím vlastně ten týden přemýšlet asi nad ničím,ale má někdo zkušenost s takovými potížemi prosim
@talimis Může čárka ještě sílit, pokud se už neukáže tak biochemko 🙁
@klokanka31 dekuji, znepokojuje me to pobolívání kolem pupíku bylo by to moje první,tak sem z toho taková nesvá.
@klokanka31 dekuji, znepokojuje me to pobolívání kolem pupíku bylo by to moje první,tak sem z toho taková nesvá.
@talimis Já to chápu, ono každé těhotenství je jiné...Já u prvního mimoděložního neměla žádné bolesti, u druhého biochemka mě pobolívalo břicho, u třetího jsem měla silné bolesti břicha i zad, a tam to dopadlo dobře...
@talimis Já to chápu, ono každé těhotenství je jiné...Já u prvního mimoděložního neměla žádné bolesti, u druhého biochemka mě pobolívalo břicho, u třetího jsem měla silné bolesti břicha i zad, a tam to dopadlo dobře...
@klokanka31 můžu se zeptat ,kde přesně ty záda boleli? Dekuju
@klokanka31 můžu se zeptat ,kde přesně ty záda boleli? Dekuju
@talimis V bedrech.
@talimis V bedrech.
@klokanka31 to i me, kéž by to bylo všechno dobrý. Moc vám děkuju 🙏🏻

@talimis Může čárka ještě sílit, pokud se už neukáže tak biochemko 🙁