Možnost těhotenství po ovulaci a nechráněném sexu?
Dobrý den chtela bych se zeptat zda je možné otěhotnět kdyz moje poslední ovulace byla od 31.8 do 6.9... a nechraneny sex sem mela 11.9, menstruace mela přijít 19.9 ale nedostavila se... mohu být tehotna? A HA neberu kvuli zdravotním problémům
Ale je mi jasné že sme z tebe udělaly trošku hlupačku a to se ti nelíbí
@sudylichozrout byla chyba spat někam kde je to určené pro takové to dotazy ... kdyz je tu taková to společnost.... sice místo kde by bylo možné probrat toto téma ale není skym až na pár výjimek
@bara88 a od toho tady ta skupina je ze ? Místo rady nejdřív strapnit že...
@bara88 kdybych tušila ze tohle je záměr téhle zkupiny tak se radama takovyhlech .... ani nezdrzovala.....
Tak pokud víš na 100% že proběhla ovulace v termínu co píšeš, tak ne, těhotná být nemůžeš.
Pokud si jistá ovulací nejsi, tak těhotná být můžeš.
@werik153 nevím, nikdy sme si nepocitala plodné dny , mam jen apl kde sleduji menstr. Cyklus to je jedine podle čeho se řídím
Ani ji na sobě nepoznáš? To je pak těžké, mohla se to ovulace klidně posunout přesně na den a trefit se tak přímo do ní..
Každopádně pokud MS už vynechala, tak bych zkusila udělat test.
Kupila si si ten test alebo ti hodim korunou? Budeto 50:50, bud ma koruna pravdu alebo sa myli... Vestecka gula bola zahmlena..
Ak si presvedcena o tom, ze ste sa trafili a uz ti meska, tak istotou je test..
No a to je prave ono. Ta aplikace je ti uplne k prdu, protoze pocita s prumernym cyklem 14/28. Nekdo ma 9/25, dalsi 30/46. Ja mam treba 21/31. Me fakt nenapadlo, ze tohle nekdo nevi a vazne si mysli, ze mu aplikace v telefonu rekne neco o jeho vlastnim tele. Nechces se jeste chvilku vyprdnout na plozeni deti a radeji si treba prostudovat neco o zenskem tele a cyklu, pak se zamerit na sebe a treba pomoci ovulacnich testu ci mereni teploty si zjistit, jak vypada tvuj vlastni cyklus a pak se teprve poustet do nejakych dalsich akci?
Aplikace v tel není spolehlivá na tu se nemuze žena spoléhat ona nezná tvoje tělo ..
@sudylichozrout co si to dovolujete? O mě víte úplný hovno a dovolujete se mi vrtat v mým osobním životě? Nemáte co k řešení stim svim. Za radu ohledně cyklu děkuji ale jinak si dovolujete velice dost moje milá zlata
@sudylichozrout a pokud ste to ještě nepochopila o vaše kousave poznámky nemám zájem... dá se komunikovat i jiným způsobem jak vidíte.....
Holka, ty jsi fakt marna. No nic.
(mimo tehotenstvi teda.....) me to ovlivni i pocasi jako zima/horko - to spis silu a delku... pak stres, namaha, nemoc... takovy asi zaklad no.. Pak mas dalsich x veci, coto muze ovlivnit... Muze se stat i ze proste nedojdou - jako kamosce, nic ji nebylo, ani stres atd a MS nikde, tak sla na vyvolani a zabrala az druha, dalsi mesic to same....
@sudylichozrout já teda vůbec netuším jaký mám cyklus a zvládám i bez toho vychovávat dítě 😂😂😂
@lidija1234 Tak pokud se snazis otehotnet, nebo naopak neotehotnet, fakt je lepsi se ridit necim jinym, nez je mobilni apka.
@sudylichozrout to chápu v případě že se dlouho nedaří tak si člověk zjistí hodně věcí jako kdy má třeba ovulaci děl si testy atd. V mém případě patřím k těm šťastnějším kterým se zadařilo hnedka

@leniczka23 slušně? Obrázek koule si můžete dát místo tv v obývacím pokoji třeba tam se dozvíte co je slušně.... nechápu opravdu nechápu, jak se zenska může chovat takhle , kdyz jiná ženská si neví rady a slušně se zeptá na celkem zavaznou vec ? Jedině čeho se tady dočká sou kousve poznamky a iritujici obrázky , to je slušně? Tak to pěkně děkuji a doufám ze i kvam někdo bude takto mili 😘