Možnost těhotenství po vynechání antikoncepční pilulky: Vaše zkušenosti?
Ahoj holky, prosím o radu. Napřed bych byla ráda, kdyby mi poradily mamky, co v téhle situaci fakt byly a mají zkušenost.
Zvládla jsem vynechat 2x pilulku antikoncepce. Vždy jiný den. Hned druhý den jsem si ji vzala a dobrala plato jak měla. Každopádně menses již 6 dní mešká, na TT slaboulinka čárka, ale tím si jistá nejsem...je tu ta možnost, že bych mohla být těhotná? Stalo se to někomu? Díky za přečtení a normální odpovědi ❤️
No tak pokud ji neberes jak máš, tak možnost otěhotnění tam je vždy, ze
Fascinujici..
Vynecham antiku 2x v jednom platicku a s chlapom si to rozdavam hlava nehlava ako zajace..
Mám kamarádku, která otěhotněla jednou přes HA a podruhé přes telisko. A to ještě nepočítám první a druhé dítě, kdy měla byt údajně neplodná… takže má doma 4 zázraky 😂😂😂
Takže jen jsem tím chtela říct, že Miloš plodnosti je u každého jiná a pokud jste tedy jedna z těch, kterým stačí projít kolem trenek, aby otěhotněly, tak to možné je.
@kolibrik123 ne Miloš, ale míra 😂😂😂
Ahoj, já tak otěhotněla. A to jsem ji nezapomněla vzít úplně, jen jsem ji vzala místo ráno večer 🙂
@kolibrik123 Šmarjá, já si už říkala, proč do toho taháš Miloše 🤣🤣🤣
Tak otěhotnět při HA se dá, i když jí bereš správně. Není to 100%. Jediné, co je opravdu jistota, je nemít sex vůbec. To říkám jako ta, která má dítě přes kondom i prášek po. 😃 Některé děti ani svěcená voda nezastaví. 😄
Možnost tu je vždy máte foto testu ?
@lencaa11 tady, nevím, zda jde vidět
Něco málo tam je testovat dál buď to bude a nebo ne 🤔
@lencaa11 Děkuji,už jsem myslela,že to málo vidím jen já 🤦😁

Ano, je možnost, že bys byla těhotná. Já když brala antikoncepci, tak přímo na příbaláku bylo, že pokud se zapomene, tak do konce cyklu určitě styk jen s kondomem. Protože právě to vynechání může snadno způsobit přesně to, že otěhotníš o to snáz. Takže pokud jsi i přes vynechání měla styk bez kondomu, těhotná být můžeš. Pokud chceš mít jistotu, skoč si zítra na krev, dá se i jako samoplátce, není to moc drahé a pokud přijdeš do nějakých cca 8:30, tak bys měla mít výsledky ještě ten den odpoledne.