icon

MS trvala 2 dny, co si o tom myslíte? Jsem těhotná?

mrnous81
14. bře 2015

S přítelem se snažíme o mimčo 🙂 Tak nějak jsem cítila,že by se to mohlo povést na poprvé. V den,blížící se MS,jsem byla nervózní a neustále se hlídala,zda dorazí či ne? MS měla přijít 12.3. a večer 11.3. jsem začala špinit,tak jsem z toho byla smutná ☹ Ale řekla jsem si,nevadí,příště se to povede 🙂 12.3. se mi to rozjelo a měla jsem to dost silné. 13.3. během dne zeslábla a večer jsem byla už bez MS,většinou ji mívám 5 dní (první dva silnou,pak slábne a ten 5 den už jenom špiním). Takže jsem MS,pokud se to tentokrát tak dá považovat,měla stěží 2 dny. Co si o tom mám myslet? Mám si dělat nějakou naději nebo raději ne? Má tu z Vás některá tuto zkušenost? Předem děkuji za Vaše odpovědi a reakce.

lenia87
14. bře 2015

@mrnous81 Moje kamarádka to měla úplně stejně..🙂 a to si k tomu dělala TT den před menstruaci a ten byl negativní pak přišla krátká menstruace, to se ji nezdálo a test už byl pozitivní.. 🙂 Třeba je to i tvůj případ..🙂

tarra27
14. bře 2015

@mrnous81 já bych si nadeje moc nedelala.....radeji se drž zpátky. Zkus si pro svuj klid tehu test. Pozoruješ na sobe ovulaci?? Víš zhruba, kdy jsi mela?

mrnous81
autor
14. bře 2015

@tarra27 jj ovulaci a plodne dny jsem si pohlidala a i jsme se snazili v dobe plodnych dnu...v den ovulace me i pobolivalo bricho ...no pro klid duse si udelam testik 😉 a kdyz ne,budeme pokracovat ve snazeni 🙂

tarra27
14. bře 2015

@mrnous81 12 dni po oplodnení Ti digitalní test pokud budeš těhotná ukáže na 99% těhotenství....ale pokud jsi krvácela, držela bych se radeji zpátky... 😉 at se zadaří jak si přejete 🙂