Můj těhotenský test, jsem těhotná?
Ahojte holky 🙂
Všimla jsem si, že některý z vás jste tady fakt expertky na rozpoznání pozitivního testu od negativního a i já bych chtěla poradit.
I já sem si svoje odfotila a přidávám, i když vím, že je ještě brzo, aby to bylo krásně viditelný, ale ta zvědavost mi prostě nedá spát 😝
Zdá se mi, že na tom horním testu, který je dělaný dnes ráno, se už něco rýsuje, ale potřebovala bych nějaké odborné oko, které by to posoudilo 😉
Děkuji 🙂
No asi jsem už paranoidní, radši ho schovám někam hodně hluboko, teď už tam pro změnu ani já nic nevidím 😀 Čekat je sice naprostý utrpení, ale další zkusím nejdřív za 3 dny, pak sem pošlu další foto 🙂 V podbřišku mě dnes od rána pobolívá, to ale může být příznak blížící se menstruace, ale jinak nic. Prsa jsou pořád stejná, nevolnost taky není a všechno mi voní / smrdí pořád stejně 😝
Jo a taky zácpu mám, už 4.den nemůžu jít na velkou a to s tímto normálně problémy nemívám 😒
Vypadá to na nějaký obyčejnější testy... na těch sem měla "ducha" vždycky. Jediný z těch levnějších, co byly negativní čistý a "duch" něco znamenal, byly mamatesty s citlivostí 10. Ale myslim, že dost lidí si i na tyhle moje ověřený stěžuje, tak buď to můžeš zkusit, nebo radši čekat, a až to bude tutovka, bude stačit jakejkoli🙂
Tak přesně to stejné mám teď já. Včera tes, dneska test a na obou duch, který jde vidět... když se chce :D Byly to testy stejné značky. Nevydržela jsem to a jela jsem pro jinou značku... no a na tom testu také duch. Začínám si myslet, že jsem paranoidní a vidím ,,duchy :D
Naprosto stejný to mám i já 😀 Už mám dvě děti a u obou se nám to povedlo napoprvý, tak věřím v to, že i tentokrát to vyjde 🙂 HA jsem NIKDY nebrala, už je to 5let od druhého početí, tak si myslím, že je nejvyšší čas přivítat nového člena rodiny 🙂 S potratem nepočítám, s komplikovaným otěhotněním také ne, nikdy jsem neměla problémy, tak nevidím jediný důvod, proč by to nemělo vyjít 😉 Uvidíme 🙂
@agnesi My se snažíme už pátý měsíc, měla jsem hodně nepravidelnou MS po antikoncepci a strašně jsem se na to soustředila. Tento měsíc byl jiný, neměla jsem čas řešit kdy je ovulace a tak. Byla jsem hodně ve stresu z práce a pak přišly bolesti jako u MS, jenže MS trvala dva dny a spíše jen špinění, tak jsem to nechala být, ale celkově se mi to zdálo divné, tak jsem si udělala test a je tam duch. Nevím, jestli mám mít aspoň malou naději, že by se zadařilo. Strašně moc bych si to přála.
Naděje umírá poslední 😉 Myslím si, že právě proto, že si se nesoustředila, tak to vyšlo a to bych ti opravdu moc přála! 🙂
Já sme si kupovala vždycky to nejobyč,první mě vyšel taky tak slabounce jako na první fotce a za dva dny sem si udělala další a tam už to bylo znatelnější,takže bych počkala a klidně i s tím obyčejným bych to zkusila znovu,ale mě se zdá že jo 🙂 Pokud se to vybarví,je na to asi ještě brzo,HCG bude mít malou hodnotu,tak to ten test neveme,ale klidně bych zůstala u tědch 30,- ,ty odhalí prý už 7 den od hokusu pokusu 🙂
@agnesi Já ho vidím🙂 můj první duch byl ještě míň viditelný, než tento tvůj🙂))) viděla jsem ho myslím jen já, ale to nevím, protože sem se ho neodvážila nikomu ukázat🙂)) držím moc pěsti, podle mě jsi těhu🙂 Mě vždycky vyšel prostě jasně bílý, ale až sem byla opravdu těhu, tak tam ten duch byl🙂
@agnesi Mně se zdá, že na tom horním je něco slabounce vidět, ale ruku do ohně bych za to nedala... Podle fotky se to hrozně špatně posuzuje... Ještě vydržaj 🙂
Já ho právě taky ještě nikomu neukázala, dokonce ani manželovi, bojím se, že by mě všichni považovali za blázna 😀 Asi mi nezbývá než čekat, za týden to mám dostat, tak uvidíme. Ale možná, že si ještě ve středu a v pátek udělám další, ta zvědavost je fakt příšerná vlastnost 😒
tak ja mela dusiky jako ty test sem delala rano bylo to videt // a odpolko prisla menzes,tak ze ja byla hotova ze sem to dostala i pres duchy na testu.z sem taky nestastna ze to ukazuje falesne muj test byl dr max a mamatest taky ukazoval falesne.drzim pesti at ti to vyjde.
@asus nemůžou za to testy, ale snaha chtít vědět o těhotenství dřív než je zdrávo. Kdyby měli testy citlivost 50 a víc a dělaly by se 2-5 dní po vynechání MS , ne dřív, tak by se takovéhle věci nestávali. Klidně tam "nepodařené" těhu mohlo být a prostě samo odešlo. Prostě vše má své pro a proti a s tím se musí počítat🙂.
Dnes jsem si koupila další 2 testy, ale zatnula jsem zuby a budu čekat, minimálně do zítřka 😀 Menstruaci mám mít až v neděli, takže se zkusím přemoct, první si udělat v pátek a druhý až v pondělí nebo úterý, pokud se nedostaví... Digitální asi kupovat nebudu, abych nebyla zklamaná, zatím totiž žiju v tom, že se zadařilo. Na zjištění, že to nevyšlo nejsem ještě připravená 😒
@agnesi já měla stejného ducha jako máš ty na horním testiku,vidím ho tam. Tak držím pěsti. Ale jestli vydrzis až do pátku tak tě obdivuju 🙂