Můj těhotenský test, jsem těhotná?
Ahojte holky 🙂
Všimla jsem si, že některý z vás jste tady fakt expertky na rozpoznání pozitivního testu od negativního a i já bych chtěla poradit.
I já sem si svoje odfotila a přidávám, i když vím, že je ještě brzo, aby to bylo krásně viditelný, ale ta zvědavost mi prostě nedá spát 😝
Zdá se mi, že na tom horním testu, který je dělaný dnes ráno, se už něco rýsuje, ale potřebovala bych nějaké odborné oko, které by to posoudilo 😉
Děkuji 🙂
@cristynaxo když tam je dušík, tak to už dopadne ;), já potřebovala zjistit, kdy mám ovu 🙂, jinak bych se na to asi vyprdla 🙂...
@teok no uvidim...za tri dny zkusim znovu..jen vydrzet netestovat driv 🙂
@cristynaxo jj, to je jasné 🙂 a co jste se vůbec dověděli na tom spermiu 😝
@teok vysledek byl hrozny..malo spermii...vic jak pulka mrtva a ten zbytek deformovany...doktor rikal ze nasi jedinou sanci bude IVF..
nevěš hlavu, kamamrádka byla na IVF a pak se jim podařila holčička přirozeně 🙂, taky měli málo a líne spermošky 🙂... my už jednoho cipíska máme, ale chtěli by jsme páreček 😉
@teok tak ja mam uz jedno ditko taky..neni pritele...bee jako vlastniho ale chtelo by to jeste jedno 🙂 taky bych radeji uz holcicku 🙂 ..
@cristynaxo mě by to bylo jedno, hlavně aby bylo 😉 😝
@andilekanitka Teda,tiše gratuluji,ale určitě bude sílit 😉
@cristynaxo i duch něco znamená.1 test duch,sotva vidět,2 tam je a pak jsem koupila ten digitální,takže i duch něco zznamená...i když mě řekl doktor,že jsem díky kojení neplodna
Ahojky holky. Máte některá zkušenost s těhu testem Dest Pharm Pregnant 10mlU/ml z lékárny BENU? Včera a dnes jsem si test dělala, jsem cca 3 dny po termínu menses. Vyšla mi druhá čárka slabá, ale je tam. Podle příbalového letáku je slabá, téměř neviditelná čárka negativní test a test by se měl opakovat asi za 2 dny. Mně ta čárka vidět je, zas tak slabá není. Tak nevím, čemu mám věřit. Přidávám foto ze včera, dnes to bylo uplně to samé.
@adeelka27 podle mě tohle teda není slabá neviditelná čárka, ale dost zřetelná. Asi bych to nevydržela a běžela do lékárny pro další test (třeba ten clear blue a nemusí být digitální...jsou dražší, ale hodně spolehlivé), ale podle mě těhotná jsi 🙂 Takže gratuluju a ať to hlavně vydrží!
tak dnes 11 den vynechaní MS ..a na testu opet jen dušík.....nevím či to není sugescí..ale pěkně mě bolí prsa a podbřišek taktéž...mám docela obavy z toho co se děje.. :(
@verik2 a tento testík ukazuje už i přibližně týdny??
@cristynaxo nechci strašit , ale já jsme to takhle měla u biochemického těhu. HCG taky neroste při mimoděložním . Šla bych být tebou k dr. hned zítra, aby ti vzali krev. Digitální test jsou vyhozené peníze. Ukáže ti nějaké číslo , ale nic o tom , jetsli HCG stoupá nebo ne.
@cristynaxo Držím palce, aby vám to vyšlo!!!
@pisisvori .. :( ... no budu doufat a uvidime, ale sama si to opravdu nejak neidealizuju... zitra volam k dotorovi a uvidime jak se veci maji..

@teok ovu testy jsem uz davno prestala kupovat..prijde mi to jako bytecne stresovani navrch 🙂 a hlavne po tom co nam rekli na spermiu tak je to opravdu zbytecne..uplne jsem mimco vypustila z hlavy a ted zpozdeni a dusik na testu.... ale jak rikam moc tomu nedavam ze by se zadarilo :(