Můj těhotenský test, jsem těhotná?
Ahojte holky 🙂
Všimla jsem si, že některý z vás jste tady fakt expertky na rozpoznání pozitivního testu od negativního a i já bych chtěla poradit.
I já sem si svoje odfotila a přidávám, i když vím, že je ještě brzo, aby to bylo krásně viditelný, ale ta zvědavost mi prostě nedá spát 😝
Zdá se mi, že na tom horním testu, který je dělaný dnes ráno, se už něco rýsuje, ale potřebovala bych nějaké odborné oko, které by to posoudilo 😉
Děkuji 🙂
jinak vsem co nasli na testiku dve carecky gratulace a jen at vse vydrzi a probiha jak ma 🙂
@agnesi Díky za podporu 🙂 Pořád ale nevím, jestli to je možné. Poslední menses jsem měla 30.11. po Agolutinu, bylo zapotřebí, aby mi praskla cysta. Na kontrole 13 den cyklu byla cysta už pryč a folikul mi naměřili 19mm s tím, že nejspíš ještě poroste a proběhne ovulace. Zkoušela jsem ovu-testy, ale žádný nebyl pozitivní. Proto nevím, jestli bylo vůbec možné otěhotnět. Doktorka mi tehdy řekla, že šance je, ať zkoušíme. Jsem z toho pořád nějak mimo 😀
@cristynaxo budu držet palce ať je to dobré.
@cristynaxo ano ten clear blue přibližně ano.Do minuty ukázal plus,že jsem těhotná a do 3 minut jak dlouho, ukázal 2-3 tt.Ale spíš ty 3 teď možná začnu 4.Ve středu se objednam na gyndu.
děkuji 😀 teď letět na gyndu.
@pisisvori tak na citlivejsim testu krasne dve carky :/ ..tak jsem z toho jelen..ve ctvrtek objednana na gyndu tak budu napnuta jak ksandy :D
@adeelka27 drzim palec 🙂
@cristynaxo tak gratuluju, oni některé testy jsou šmejdy, tak udělej ještě zítra a ve středu a stejný test a uvidíš, jestli sílí🙂. Moc držím palce
@pisisvori spise jsem premyslela jestli nekoupit zase ten s tou nizzsi citlivosti...ale asi uz na testiky ordim..kdyz ve ctvrtek jsem objednana na gyndu....abych se treba zbytecne neradovala..preci jen pan doktor rekne jasne jestli tam je nebo neni
😉
@adeelka27 drzime palec 🙂 a vse mozne..priroda si to dle meho vzdy zaridi 🙂
@cristynaxo děkuji moc za podporu..ve čtvrtek budu mít rozřešení 🙂 jdu k dr..
@adeelka27 no neni vubec za co 🙂
ja jdu ve ctvrtek tez k doktorovi tak jsem taky zvedava ...
@cristynaxo včera odpoledne a dnes ráno jsem si dělala test jiné značky a oba krásně pozitivní, i ten odpolední...tak to už asi není náhoda 😀 jen aby to bylo OK 🙂 poslední týden mě pobolívají prsa a je mi pořád divně..někdy i v noci, že pak ani nespim... snad jsou to ty správné příznaky 🙂
@adeelka27 tak to nebude nahoda 🙂 budu drzet i na nohach :D ... me prave test s nizsi citlivosti ukazoval same dusiky...tak jsem koupila s vyssi citlivosti a tam krasne dve carky..tak nevim co si o tom mam myslet...ale jak pises...pobolivaji me prsa..i podbrisek uz asi tyden...a posledni tri dny je mi divne od zaludku ..tak pak pisni co a jak :D
dnes jsem to teda nevydrzela a udelala druhy test z balicku..a opet krasne dve carky...no utracet uz za ne nebudu..do ctvrtka to snad nejak vydrzim a bude uplne jasno 🙂 vsem co se chystaji k murdcum :D drzim palecky at tam prdolky opravdu jsou !
@cristynaxo PŘEJU TI TO A MOC!!!!!
@agnesi dekuji a u tebe at vse probiha v poradku 🙂
@cristynaxo a mimochodem...mas pekné deti 🙂
tak toto jsem nechtela psat sobe ..ale Agnesi 😖 ...
tak děvčátka mám potvrzenou graviditu tak 4-5 tt.Hurá 😀
@verik2 😅 juuuuuu grauluji moc moc moc ... ja jdu za dve hodky k mudr...tak uvidime ..
@cristynaxo Děkuji za pochvalu dětí, ale oni jsou vždy všechny krásné 🙂 Budu držet palce, ať ti to vyjde!!!! Pak dej každopádně vědět 😉 @verik2 Tobě moc Gratuluji!!!! 🙂 A kdy máš termín?
Holky, tak je to tady....dnes doktorka potvrdila 5.dokončený týden a na utz je mimís krásně v děloze 🙂 Kontrola 6.2. a pokud bude vše v pořádku, dostanu průkazku 🙂 Všem, co čekají na potvrzení od Dr. držím moc palce 🙂
@cristynaxo tak dej vědět jak jsi dopadla...
@adeelka27 gratuluji 🙂 jen tak pekne dal 🙂

@pisisvori a moc dekuji