Může být pozitivita klíčem ke spokojenosti?
Ahojky holky tak co myslíte ???

@pidalka2545 je pozitivni
@pidalka2545 Pozitivní
Buď je špatná fotka nebo hodně rozpitý test. Čárka tam je, ale doporučuji udělat ještě jednou třeba zítra.
Když jsem dozvěděla pozitivní test těhotenství. Většinou než občas spím,je to normální?
@pidalka2545 udělala bych jiný test přijde mi divný
@pidalka2545 Nemáš ty testy namočené zbytečně dlouho? Jsou divně rozpitý...
A je lepší vyfotit testy vedle sebe, protože takhle nejde poznat, jestli je nebo není silnější.
Ale na první pohled vypadá pozitivně.
@hennrietta 5 vteřin namoceny
@pidalka2545 kdy byl test udělaný?
@maja050812 predevcirem
@pidalka2545 zkusila bych se otestovat znovu a taky jiným testem. Vypadá to pozitivní ale opravdu je to tak všemožně rozpité.
@maja050812 dobře, zkusim znovu otestovat
@rocy Ty testy pak vyfoť vedle sebe na jedné fotce.
@pidalka2545 jako test je zřejme pozitivni ale přijde mi moc namočený
@lencaa11 moc ? Vždyť to dělám podle návodu ..pod risku max a 5 vteřin
@pidalka2545 jak vypadá po zaschnutí ?
@pidalka2545 Pozitivně vypadá. Kolik dní máš zpoždění?
Když nebudeš mít obtíže, tak doporučuju jít k lékaři kolem 8. týdne. Dřív tam stejně nebude nic moc vidět, maximálně vyloučí mimoděložního těhotenství.
@pidalka2545 vypadá pozitivně normálně zavolej na gyndu ze mas pozitivní tehu test a oni te objednají na krev.
@hennrietta 5 dni zpoždění a hlavně mám to nepravidelně , mám nával horka , pořád bych spala , a mám křeč v podbřišku. Jednou mám cyklus 39 dni a pak 28 takže to mám nepravidelně …
@pidalka2545 Chápu. Na gyndě budou chtít poslední termín MS. Je lepší jít později než zbytečně brzo a stresovat se, že je například těhotenství mladší a není nic vidět. Hodně štěstí.🍀
@hennrietta Dekuju , posledni M/S byla 24.4. , když dam 39 tak mám 7 dni do ms. Když 28 tak 5 dni zpoždění . Tak nevim zda počkat .
@pidalka2545 Záleží, jak se budeš cítit a jak se s doktorkou domluvíš.
@hennrietta Už jsem z toho zoufalá , ani nespím …. Vidíte tam
Něco ?
@pidalka2545 vidím nekvalitní negativní test
@pidalka2545 je negativní. Možná bych se přestala každý den testovat a nesoustředila se pořad jen na testy. Hypnotizovat každý test a nervovat se z toho Vám nic nepřinese.

@pidalka2545 jasne pozitivní 🍀 gratuluji