Muže být test neplatný?
Ahoj. Vyšel mi dnes rano pozitivní test (pouze duch) a pochybuju o jeho přesnosti. Prášky beru jak mám a opravdu nemám vek na to mít dítě. Je možné, ze jsem měla neplatný test? Mám i spozdeniu menstruaci už o 4 dny...
Popřípadě jak se mám přihlásit k interrupci? Musím tam jít se zástupcem(rodičem)? Jaký je přesný postup objednání? S přítelem jsme rok, je mu 20 a já mám nervy...
@babuma Nepises, kolik je ti let.
Doufam, ze alespon 15. V tom pripade souhlas rodicu nepotrebujes, nicmene nekdo to bude muset zafinancovat.
Sance otehotneni pres antikoncepci je temer nulova, takze se nekde chyba stat musela 🙃. At uz v uzivani nebo napriklad v uzivani jinych leku, zvraceni, prujmu atd.
Postup nevim, nicmene predpokladam, ze navstivis sveho gynekologa, ten bud potvrdi/vyvrati tehotenstvi a na dalsim postupu se domluvite spolu.
Ahoj, já otěhotněla přes prášky 🙈
Ukaž foto testu a uvidí se, třeba to je jen ryska ;)
@babuma Tak zkus udělat test znova. Když chceš začít sexuální život, pak musíš vědět jaká jsou rizika...
na 4 denní zpoždění si myslím, že by byla čárka už hezky vidět. Zavolej si na gyndu tam ti to potvrdí na 100% ale asi bych se nebála.
@babuma drzim palce, máš nejlepší ísť na krev to budeš vědět v podstate hned. Nerobiť blbosti, vse se dá vyriešiť. Mamine si to už vravela?
Na tom testu nic moc nevidím. Jak dlouho ty prášky bereš? U některé antikoncepce MS úplně zmizí.
@babuma no to ze bereš ha jak máš, je dost irelevantní. Je spousta faktorů co ovlivňuje účinnost. Jinak, ja tam nic nevidím
@babuma
Na 4dny opožděnou menstruaci je test docela slabý. Udělala bych zase zítra test a pokud by jsi to nedostala asi bych volala na gyndu, aby se na tebe podíval, mě třeba tohle dělala cysta která mi pak praskla 🙂
@katka22688 ano vi o tom a říkala, ze to je prý jen ryska, ze to taky mivala. Ale je to zvláštní když mi i vynechala menstruace.
Přes antikoncepci můžeš,jsem toho důkazem,pravidelně jsem brala,ale me je 30let takže mě miminko nevadí ani pritely.Nicmene zkousej mamatest papirkovy nejlepší co může být

@babuma otejotnet se da i pres prasky☺️Ale take to muze byt cysta☺️