Může jít o uhnizďování?
Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂
Jsem tak trochu v depresi 😕,musela jsem teď dělat těhu test (ten časný z BENU lékárna),ptz mě šíleně chytnul zub, abych věděla jestli si můžu vzít něco od bolesti,no a test negativní😢..už mi dochází i naděje
Já si dělala test v pátek a zatím jen jedna čárka..možná moc brzo ještě. Občas mě píchne jakoby ve vaječníku,a bílý výtok pořád,hlavně ráno. Tak uvidím 🙂
@monyscerna a kdy to máš dostat? Jinak teď mám stejné příznaky jako ty,a mám 3 dny do MS
@monyscerna me taky pichalo jakoby u vajecniku,spis jsem mela strach,jestli nemam srusty nebo neco takoveho a nakonec ne 🙂
Tak mě začíná další měsíc snažení, dneska mrcha přišla😠
@moncach dneska bych to měla dostat,zatím jsem další test nedělala. Ale od rána je mě na zvracení a pocit,že to mám dostat,tak se kontroluju a zatím nic,akorát ten bílý výtok:-/.. Uvidím, počkám do pátku a když nic tak se testu..
@iv_ka12 dneska bych to měla dostat,zatím jsem další test nedělala. Ale od rána je mě na zvracení a pocit,že to mám dostat,tak se kontroluju a zatím nic,akorát ten bílý výtok:-/.. Uvidím, počkám do pátku a když nic tak se testu..
@monyscerna tak drzim pesti 🙂
@monyscerna tak uvidíš,držím palce ať to vyjde 😊. Já měla právě posledních 10 dní takový rozpolcený příznaky. Chvíli to vypadalo na těhu chvíli zase na MS
Holky, nepotěším vás, ale většina příznaků přicházející ms je shodná s rannými těhotenskými. Jediný spolehlivější ukazatel je že máte čípek tvrdý a dole (před ms se zkracuje a první den krvácení jde většinou zase dolů) a pak neklesajcí bazální teplota (ta ale může klesnout prudce klidně až v den menstruace).
Pokud jde o ovulační testy, na ty se vykašlete, jsou velmi často falešně pozitivní. Doporučuji buď se domluvit na gyndě, ať vám přibližný den ovulace potvrdí ultrazvukem, nebo si měřte bazálku a budete vědět přesně.
@beruda já to podle sledování čípku neumím a nepoznám..
@monyscerna tak dej pak vědět jak jsi dopadla🙂
@moncach dám určitě 🙂 a hrozně žeru dneska,což u mě není normální :D
@monyscerna to já mám normálně zravou před MS,tak snad to u tebe věští něco jiného😊
Holky tak ráno jsem si udělala test a negativní,ale od rána mám bolení podbřišku,MS ani náznak ☹...akorát úplně slabounky špinění, ale není to špinění jako kdyby měla přijít MS.. Ale test ráno negativní, tak tomu nerozumím :-/

@moncach uz jsem si volala doktorce 16.jdu uz se nemuzu dockat 🙂 a navic jsem se dneska v autobuse skoro pozvracela :D