icon

Může jít o uhnizďování?

monyscerna
30. říj 2017

Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z9
iv_ka12
3. lis 2017

@moncach uz jsem si volala doktorce 16.jdu uz se nemuzu dockat 🙂 a navic jsem se dneska v autobuse skoro pozvracela :D

moncach
3. lis 2017

@iv_ka12 tak to je dobrá zpráva, ikdyz trochu nepříjemná😕. No mě bývá občas chvíli blujno,ale vyloženě zvracet se mi nechce. Mam trošku vytrenovany žaludek z práce bohužel 😕

iv_ka12
3. lis 2017

@moncach no ja to mozna ani nemela z theotenstvi ale z toho vzduchu tam,navic jsem se tam hned rano nastavala.. autobus narvanej k prasknuti a decka si sedi a nad nema stoji dva tak 80tileti duchodci.. to je strasna pakaz...

moncach
3. lis 2017

@iv_ka12 to je bohužel dnešní moderní doba, některé děti by potřebovali pevnější ruku ve výchově...

moncach
3. lis 2017

Jsem tak trochu v depresi 😕,musela jsem teď dělat těhu test (ten časný z BENU lékárna),ptz mě šíleně chytnul zub, abych věděla jestli si můžu vzít něco od bolesti,no a test negativní😢..už mi dochází i naděje

iv_ka12
3. lis 2017

@moncach ale ne,urcite se jednou podari.. a kdy mas termin mens.?

moncach
3. lis 2017

@iv_ka12 termín mám ve středu,za 5 dní...já vím že to jednou přijde,ale když se člověk snaží delší dobu tak ta naděje opadá

iv_ka12
3. lis 2017

@moncach ja vim,ze jo.. je to naprdku,ale jeste by se to na testu nemuselo ani ukazat.. treba se to jeste ukaze..

moncach
3. lis 2017

@iv_ka12 třeba jo,snažím se na to tak neupinat aby mě to úplně zase nepoložilo

iv_ka12
4. lis 2017

@moncach to chapu:( no uvidis za pet dnu,treba ti uz neprijde. Ja mam 5dnu meskani a ta carka taky jeste neni uplne plna,myslim,ze kdybych si delala test predtim,net jsem tomela dostat,tak mam taky negativni..

moncach
4. lis 2017

@iv_ka12 no je fakt že je to docela brzo,tak uvidím. Ale už mě přestaly aji prsa bolet,jen mě občas bodne v podbřišku😕. u každého reaguje ten test jinak teď už bude silnější a silnější 😊

iv_ka12
4. lis 2017

@moncach kazdy telo je jedinecny a reaguje jinak,nezbyde ti nic jineho nez cekat,vim ze uz je to unavne,ale urcite se to k lepsimu obrati..

moncach
4. lis 2017

@iv_ka12 v to doufám 😊...

monyscerna
autor
5. lis 2017

Já si dělala test v pátek a zatím jen jedna čárka..možná moc brzo ještě. Občas mě píchne jakoby ve vaječníku,a bílý výtok pořád,hlavně ráno. Tak uvidím 🙂

moncach
5. lis 2017

@monyscerna a kdy to máš dostat? Jinak teď mám stejné příznaky jako ty,a mám 3 dny do MS

iv_ka12
5. lis 2017

@monyscerna me taky pichalo jakoby u vajecniku,spis jsem mela strach,jestli nemam srusty nebo neco takoveho a nakonec ne 🙂

moncach
7. lis 2017

Tak mě začíná další měsíc snažení, dneska mrcha přišla😠

iv_ka12
7. lis 2017

@moncach priste to vyjde!!!

monyscerna
autor
7. lis 2017

@moncach dneska bych to měla dostat,zatím jsem další test nedělala. Ale od rána je mě na zvracení a pocit,že to mám dostat,tak se kontroluju a zatím nic,akorát ten bílý výtok:-/.. Uvidím, počkám do pátku a když nic tak se testu..

monyscerna
autor
7. lis 2017

@iv_ka12 dneska bych to měla dostat,zatím jsem další test nedělala. Ale od rána je mě na zvracení a pocit,že to mám dostat,tak se kontroluju a zatím nic,akorát ten bílý výtok:-/.. Uvidím, počkám do pátku a když nic tak se testu..

iv_ka12
7. lis 2017

@monyscerna tak drzim pesti 🙂

moncach
7. lis 2017

@monyscerna tak uvidíš,držím palce ať to vyjde 😊. Já měla právě posledních 10 dní takový rozpolcený příznaky. Chvíli to vypadalo na těhu chvíli zase na MS

beruda
7. lis 2017

Holky, nepotěším vás, ale většina příznaků přicházející ms je shodná s rannými těhotenskými. Jediný spolehlivější ukazatel je že máte čípek tvrdý a dole (před ms se zkracuje a první den krvácení jde většinou zase dolů) a pak neklesajcí bazální teplota (ta ale může klesnout prudce klidně až v den menstruace).
Pokud jde o ovulační testy, na ty se vykašlete, jsou velmi často falešně pozitivní. Doporučuji buď se domluvit na gyndě, ať vám přibližný den ovulace potvrdí ultrazvukem, nebo si měřte bazálku a budete vědět přesně.

moncach
7. lis 2017

@beruda taky mě už napadlo že testy jsou na nic,tak zkusím cyklus hlídat čípek. Ted jsem ho půl cyklu sledovala a šlo to hezky poznat že přijde MS

monyscerna
autor
7. lis 2017

@iv_ka12
@moncach děkuji, počkám buď se rozjede MS nebo v patek udělám test😊

monyscerna
autor
7. lis 2017

@beruda já to podle sledování čípku neumím a nepoznám..

moncach
7. lis 2017

@monyscerna tak dej pak vědět jak jsi dopadla🙂

monyscerna
autor
7. lis 2017

@moncach dám určitě 🙂 a hrozně žeru dneska,což u mě není normální :D

moncach
7. lis 2017

@monyscerna to já mám normálně zravou před MS,tak snad to u tebe věští něco jiného😊

monyscerna
autor
8. lis 2017

Holky tak ráno jsem si udělala test a negativní,ale od rána mám bolení podbřišku,MS ani náznak ☹...akorát úplně slabounky špinění, ale není to špinění jako kdyby měla přijít MS.. Ale test ráno negativní, tak tomu nerozumím :-/

Strana
z9