Může jít o uhnizďování?
Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂
@monyscerna a neberes hormony treba ze by ti brzdily MS? Ja si delala test az 5.den zpozdeni a carka byla slaba,myslim,ze by se mi to ani prvni den zpozdeni neukazalo..
@iv_ka12 neberu,mám to tedka pravidelný každý měsíc.. Mám dva dny zpoždění, myslíš že je ještě brzo,že mám počkat? Ráno jsem.mela akorát špinění, tak jsem si myslela že se rozjede MS a nic ☹
@monyscerna zkus ještě počkat,některý testy to neukáží takhle hnedka. Počkej pár dní a udělej test znovu
@moncach asi počkám nic jiného mě nezbývá,buď přijde MS nebo budou//..kdyby mě aspoň nebylo blbě :-/
Pokud je ti blbe tak nevím nevím. Me bylo divné od žaludku porad pocit na zvraceni jídla která jsem jedla normálně tak vůbec, v puse divná chuť . Škytavku jsem mela asi porad a strašná únava. Tak doufám ze se vám to povedlo. Hodně stesti
@aja55 děkuji, uvidím no..
@aja55 blbě mě je až od dneška, mám takový návaly ale nezvracim a o únavě ani nemluvím,ráno jen špinění ale mrska nikde..
Zvracet nemusíš ale už jenom ten pocit. A navaly jako chvilku strasne vedro ze by člověk vyletel z kůže a nervy na pochodu. Potom zima a jako by člověk měl teplotu. To bude v pohodě snad je tam.
@aja55 přesně co popisuješ tak to já teď mám.. Chvilku se klipu zimou a pak je mě vedro..tak to mám od rána ale dvě čárky zatím nikde a MS taky ne..už mě to zervoznuje a nejradši bych lehla do postele..
@monyscerna budes muset pockat,budu moc drzet pesti 🙂
@iv_ka12 děkuji 🙂
Já dělala test až po týdnu zpozdeni. Když jsem ho dělala drive tak byla jen jedna carka a už jsem nedoufala ale potom dve čárky. Hlavně klid a žádný stres to nesvědčí.
Tak držím palce ať ti to vyjde a jinak doktor vezme krev a budeš vědět jak jsi na tom. Ale jestli je ti divne,nadarmo se neříká jim stav, protože člověk se cítí opravdu jinak než obvykle je to opravdu jine. I po citove strance člověk je slabší. Já brečela i u blbeho filmu😅
Holky přidám se do diskuse,nechci zakládat nový vlákno. Holky celý týden mě poboliva v podbřišku hlavně v neděli měli jsme intimní chvilku a pak jsem s těží došla na wc. Cyklus mám většinou 28-29 dní a teď nic. Dnes ráno jsem jen spinila ale jen chvilku a nebylo toho moc. Prsa mě bolí okolo bradavek, ale jen na dotek. Nesetkala jste se s tím některá? Budu ráda za jakoukoliv odpověď 🙂
@monyscerna ahojky,jak si dopadla?🙂 myslela jsem na tebe 🙂
@monyscerna to je škoda😒...tak je na řadě další měsíc snažení,u mě taky. Tak nám oboum držím pěsti🙂
@moncach Děkuji,tobě taky držím pěstí a za měsíc si zase napíšeme naše pocitya příznaky a buď to výjde nebo ne 🙂 ale věřím že ano 🙂
@monyscerna
@moncach
Holkyy,to me mrzi.. snad ted uz to vyjde..
@iv_ka12 budeme doufat 🙂
Holky máte některá nějaké příznaky ovulace? Mě od včerejška bolí podbřišek, chvílemi i prsa a šíleně bolí bedra. Ale na ovu testu jen slabá čárka 😕

Ani ducha nevidím 🙈 ☹