icon

Může jít o uhnizďování?

monyscerna
30. říj 2017

Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z9
iva27
17. lis 2017

@moncach jo,jinaci,neni ten tlak v podbřišku pořád,ale o ovu by mělo jít..beru to dle sebe a mě zkusenosti😉

moncach
17. lis 2017

@iva27 to je dobře,o mimco se s přítelem snažíme už rok a já z toho začínám být nešťastná

iva27
17. lis 2017

@moncach přeji ať se zadaří..pokud máš cyklus pravidelný a ovulace pravdepodobne probíhá,tak jste na dobré cestě k miminku.Me třeba ovu testy nikdy neukázaly ovulaci,ale BT a všechny ostatní příznaky se mi osvědčily.Uz jen podle těch bolesti pri ovulaci jsem si byla potom jistá.

moncach
17. lis 2017

@iva27 no já BT měřit nemůžu,ptz vstávám pokaždé jinak...tak snad ty příznaky mluví jasně a dnes se zadělalo na mimi, protože to břicho a záda bolí dost, nepamatuju si že by to tak v průběhu cyklu někdy bylo mimo období těsně před MS

iva27
17. lis 2017

@moncach třeba právě proto,že to teď i tak cítíš a vnímáš.Preji 🍀 a za 14dni // 🙂

moncach
17. lis 2017

@iva27 děkuji 😊 snad už tu radostnou zprávu konečně oznamim...ale těch 14 dní teď bude hrozně dlouhých chjo😒

moncach
26. lis 2017

Zdravím děvčata🙂,tak tu mám další typický PMS,mě už z toho švihne asi😔. Od rána bolesti podbřišku,beder, citlivá prsa a náladovost...a to mě čeká za týden MS😠....

iva27
26. lis 2017

@moncach skoda😢 i já tyhle PMS příznaky moooc dobře znám

moncach
26. lis 2017

@iva27 jn škoda😢 ,už by to chtělo příznaky těhu. Už to na mě trvá moc dlouho a opouští mě pomalu naděje že je vše v pořádku. Čekám až to dostanu a volám doktorce ať mi řekne jestli je někde chyba😔

moncach
1. pro 2017

Opět nečekaně přišla mrcha,o 3 dny dřív😠. Chjo už nevím co s tím😢

iva27
1. pro 2017

@moncach navštiv Dr.kdyz už se snažíte rok...

moncach
2. pro 2017

@iva27 jj navštívím,hned v pondělí ji zavolám a objednám se😉

monyscerna
autor
2. pro 2017

Holky já ještě pořád čekám,zatím proběhla jen ovulka,a za cca 12-14 se uvidí 😒

iv_ka12
2. pro 2017

@monyscerna tak treba uz to konecne vyslo 🙂 druim pesti 🙂

moncach
2. pro 2017

@monyscerna taky držím palce, uvidíš že to vyjde 😊

kajurell
2. pro 2017

Ze se vmisim do konverzace. My s manzelem mame, nastesti, bezproblemove oplodneni. A nejvtipnejsi na tom bylo ted, pri mem 2. tehotenstvi to, ze prvni, kdo poznal, ze jsem tehotna byl manzel, asi o tyden driv, zen jsem si udelala prvni test, na kterym byl jen slaby duch. Poznal to pri sexu, nevim jak je to mozny. A to stejny bylo i pri prvnim tehotenstvi. Vzala jsem si za muze v podstate takovy velky, tehotensky test 😂

moncach
2. pro 2017

@kajurell páni,tak to by mě zajímalo jak to poznal?🙂

kajurell
2. pro 2017

@moncach
Pry, doslova, mel pocit, jako by mu ho neco vevnitr me chtelo sezrat 😂 pry to silene stipalo, a nikdy jindy, nez pri tech 2 tehotenstvich se to nestalo. 😂

moncach
2. pro 2017

😂😂tak to smekám,ale šikula že si toho všiml

iva27
2. pro 2017

@kajurell zajímavý úkaz 😁😁

jana1499
13. pro 2017

Holky asi jsem blázen 😖 dělala jsem si teď test a vidím tam slaboulinkou čárku. MS ma přijít zítra. Vidíte te ji taky nebo jsem tim už posedlá ?

markyzzaa
13. pro 2017

@jana1499 já ji tam při přiblížení vidím

jana1499
13. pro 2017

@markyzzaa tady se to zbarvilo až po půl hodině, tak nevím

monyscerna
autor
13. pro 2017

Holky tak mrška přišla :( :D
@jana1499 ale něco tam vidím,tak držím palce 🙂

jana1499
13. pro 2017

@monyscerna děkuji, taky držím palce,aby to příště vyšlo😉

markyzzaa
13. pro 2017

@jana1499 já bych řekla že tam je. Zkus za dva dny jestli zesílí 🙂

jana1499
14. pro 2017

@markyzzaa určitě to zkusim za dva dny dnes jsem si dělala ráno mamatest a ukázal se tam duch tak snad bude sílit

moncach
14. pro 2017

Holky moc vám držím pěsti. Já už jsem se na to vykašlala,nesleduju se, nehlidam ovu, prostě to nechávám tak jak to je a uvidím co z toho bude. Už mi z toho hrabalo a přítel byl kvůli mě taky nestastnej, když mě viděl jak mě to trápí. Tak už na to tak nemyslím a zamestnavam se jinými věcmi🙂

monyscerna
autor
14. pro 2017

@moncach ono to je možná tak nejlepší a uvidíš že se zadaří a ani nebudeš vědět jak :D 🙂

@jana1499 dej věět jak jsi pak dopadla,drží palečky aby duch zesílel :D 🙂

moncach
14. pro 2017

@monyscerna no mě už to kazdomesicni zklamání přestalo bavit,tak se zaměřuju na jiný věci a až to přijde tak to přijde 😊

Strana
z9