Může jít o uhnizďování?
Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂
Ahoj holky,omlouvam se za odmlku,jsem tak unavena a navic i naneschopence,porad me hrozne bolelo bricho.. a jak to jde u vas??
@iv_ka12 jj divný, vždycky jsem byla neskutečně protivná a nadala příteli snad za sebemenší blbost,ale teď nic 😕.no uvidíme jestli se zadařilo,ale moc tomu nedávám. jinak jsem furt v jednom kole,ale teď už se to konečně uklidnilo. Tak to je dobře že je vše ok,a jak se s přítelem připravujete na příchod potomka?😊
@moncach zatim vubec :D navic pritelova sestra se mi sverila,ze ceka druhe miminko a uplne jsem k ni ztratila vztah,protoze se sotva zvlada postarat o prvni a kouri v tehotenstvi a tak.. no adi to resim jinak nez ona :D zatim jsem nekoupila ani jednu jedinou vec,ale spis resime koupi baracku rychle,abysme se prestehovali z bytu,tak chodime po prohlidkach 🙂
@iv_ka12 jn teď jsou ty nemovitosti hrozně dráhy a ještě nějakou dobu budou. Ale tak snad něco najdete podle vašich představ😊...tak třeba ses trefila s tím klukem, necháváte se překvapit nebo budete chtít vědět?
Chjo na mě už pomalu ale jistě lezou MS bolesti,tak si ty svátky asi uziju 😃
Holky tak jsem Vám jen chtěla popřát opožděně hezký vánoční svátky 🙂 Ať všem vyjde to co vyjít má! Ty co jsou nejistý a čekají co bude,tak ať tam jsou dvě čárky! Ty co to už ví tak gratulují! A ty jako třeba já,ať se nám poštěstí od nového roku! Všem přeji hlavně zdraví! 🙂 <3
@iv_ka12 jn to máš pravdu že jich moc není. Takže si přejete klučinu ju😊. Tak uvidíte snad to vyjde. No ms ještě nepřišla,čekám ji zítra,ale tak cca 5 dní už to tak vypadalo že přijde. Jeden bolesti podbřišku,pak zas nic, každou hodinu a den úplně jinak,tak jsem zvědavá co z toho bude. Ale jsem jako by mě přejel buldozer,bolí mě záda a jsem unavená. Navíc mě zaráží že jsem neměla ty svoje nálady co mám vždy při PMS. Že by vůbec ani nebyl? Místo nálad jsem byla schopna prospat celej den a to i teď
Děvčata moje mám dotaz,zítra to mám dostat,ale přijde mi to teď jiný. Mam tlaky v podbřišku,prsa pořád nateklý a občas bolestivý na dotek a samý beďary na nich, děložní čípek blbě hmatný a měkčí s hojným bílým hlenem a pořád bych jen spala. Moc tomu nedávám,že by se to povedlo,ale co myslíte vy?
@moncach tady ti určitě nikdo neporadí. Já vím že to čekání je dlouhé ale nezbývá nic jiného. Být tebou koupím si tehotenský test citlivost 10 a počkala zda MS dojde nebo ne. Samozřejmě ti přeji aby nedošla 🙏 ale tady to opravdu nikdo nevykoumá. Ať už těhotné nebo netěhotné. Každé tělo se chová jinak
@moncach nejhorší je zaplavit si tím hlavu. Já si takhle jednou pěkně oddálila MS, příznaky jsem měla jako hrom a stejně nakonec MS přišla. S tím prostě nic neuděláš, miminko si vybere samo kdy přijde. Ale věřím že k tobě přijde coby dup ❤️ Každopádně testem nic nezkazis a určitě dej vědět jak to dopadlo
@moncach tak to by mohlo vyjít 😀já jsem otěhotněla vždy když jsem měla zamestnanou hlavu něčím jiným. Já teda ale nikdy upjate nehlidala nic. Jen jsem si vypocitala kdy asi tak bude ovulace a nechala jsem to na přírodě a naší chuti 😀 ono čím více se člověk hlídá a je na to upjaty tím horší to je. Vis co je na tom nejhorší? To čekání než otehotnis a pak další nekonečné čekání než porodíš 😀 začátek těhotenství se strašně vlece

@jana1499 děkuji 😊,neboj určo dám vědět i kdyby to nevyšlo ☺