icon

Může jít o uhnizďování?

monyscerna
30. říj 2017

Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z9
markyzzaa
26. pro 2017

@moncach super přístup! 🙂 každopádně držím moc palce a zítra budu čekat na tvůj příspěvek 😇

moncach
26. pro 2017

@markyzzaa děkuji 😊,já jsem taky zvědavá,ale nejspíš ho udělám až pozítří ráno,ptz zítra jsem až do večera v práci a tam se mi to moc dělat nechce a doma žádný testik nemám

moncach
27. pro 2017

Dobré ráno děvčata,tak jsem to včera po sexu dostala 😖

iv_ka12
27. pro 2017

@moncach tak jak to vypada s ms? Vsak vis,jak jsem to mela ja :D nemela jsem zadne priznaky,jen ten bily vytok,a tak jsem po 4dnech zp.udelala testik 🙂 a hlavne v mesic,kdy jsme spolu skoro nespali,za cely mesic jen ctyrikrat :D

iv_ka12
27. pro 2017

@moncach tak to me mrzi :(

moncach
27. pro 2017

@iv_ka12 mě už to přímo nebaví,jsem zase bez nálady a je mi do breku. Nebýt v práci tak řvu celej den...😭😖. Už se mi na to chce úplně vyprdnout

moncach
9. led 2018

Chjo,tak mě čeká kolo vyšetření. Musím na laparoskopii a pak se uvidí. To mi moc na pohodě nepřidává teda 😞

monyscerna
autor
11. led 2018

@moncach to mě mrzí :( držím palečky ať všechno dopadne dobře! Drž se!

moncach
11. led 2018

@monyscerna děkuji 😊. Docela mám z toho strach co tam najdou. Snad bude vše v pořádku...

iv_ka12
11. led 2018

@moncach to me mrzi:( a proc tam jdes?? Na profouknuti,nebo neco jineho?

moncach
11. led 2018

@iv_ka12 jj budou dělat i profuky bude-li to potřeba, nejdřív mrknout co tam je a není a buď profuky nebo mini operace...

moncach
11. led 2018

@moncach a nebo taky nic

iv_ka12
11. led 2018

@moncach jeje,tak snad to dopadnebude dobre a pujdes u vas v nemocnici na to?

moncach
12. led 2018

@iv_ka12 jj půjdu tady u nás... nechce se mi kvůli tomu cestovat, hlavně na to nemám tolik času

iv_ka12
30. led 2018

Ahoj holky, jak pokračujete?

monyscerna
autor
30. led 2018

@iv_ka12 zatím bez // :(

iv_ka12
30. led 2018

@monyscerna ale ne :( tak hlavne neztracet nadeji a silu 🙂

monyscerna
autor
30. led 2018

@iv_ka12 díky 🙂 Věřím že jednou to příjde

iv_ka12
30. led 2018

@monyscerna to je dobre,hlavne se snazit 🙂

moncach
31. led 2018

No já se zatím válím v nemocnici po laparo a čekám na verdikt co tam bylo nebo nebylo 😲

norna
31. led 2018

@moncach taky jsem byla pred rokem a kousek...drzim palecky🙂

iv_ka12
31. led 2018

@moncach uz mas pov zakroku?? Tak moc drzim pesti!! A jak se citis?

moncach
1. únor 2018

@norna děkuji,chodím jak nahrbená baba ale není to nejhorší

moncach
1. únor 2018

@iv_ka12 jj včera jsem ho měla,ale doteď mi nikdo neřekl jak jsem prakticky dopadla...chtěla jsem jít hned do práce,ale to asi nedám. Hrozně se loudam a stehy táhnou

norna
1. únor 2018

@moncach taky jsem tak chodila:D byla jsem doma jeste dva mesice pak..to byla parada:D me delali jen ten drilling a sem tam nejake loziska endometriozy ci jak se to pise :D a vejcovody jsem mela cajk...od te doby po laparu presne jak hodinky ms a ovulace coz jsem zazila snad poprve v zivote...

iv_ka12
1. únor 2018

@moncach jejda,snad se brzy uzdravis... a staraji se tam o tebe? A pritel za tebou byl?

monyscerna
autor
1. únor 2018

@moncach tak at je vsechno v poradku a jsi brzo doma 🙂 drzim palecky at je v poradku 🙂 dej vedet jak jsi dopadla az budes neco vedet 🙂

moncach
1. únor 2018

Tak už jsem doma,a valím se😊. Přítel byl za mnou každý den. A verdikt zní,jeden neprůchodný vejcovod,tak jsem šla hned za svoji gynekolozkou a až se vytáhnou stehy atd tak mi napíše doporučení na IVF...tak nějak jsem čekala že to tak dopadne,já mám vždy něco extra 😃. Ale už jsem s tím smířená, večer jsem si pobrecela ale už je to v pohodě, aspoň už vím co mě čeká a nemine...tak si teď uziju to volno a budu odpočívat a snad mě brzo vezmou,ať už máme to vytoužený mimco 😊

iv_ka12
1. únor 2018

@moncach tak aspon ze vis,co se deje a proc to neslo,ivf urcite zabere 🙂

moncach
1. únor 2018

@iv_ka12 tak snad ano,jak půjdu vytahovat stehy tak se hned domluvím na tom doporučení. Jen mě štve že se sotva hýbu a mám tvrdý a nafoukly břicho tam kde mám stehy. Počítám že do neděle už to bude dobrý a že to splaskne a budu se moct pohybovat jako normální člověk 😃

Strana
z9