Může jít o uhnizďování?
Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂
Dobré ráno děvčata,tak jsem to včera po sexu dostala 😖
Chjo,tak mě čeká kolo vyšetření. Musím na laparoskopii a pak se uvidí. To mi moc na pohodě nepřidává teda 😞
@moncach to mě mrzí :( držím palečky ať všechno dopadne dobře! Drž se!
@monyscerna děkuji 😊. Docela mám z toho strach co tam najdou. Snad bude vše v pořádku...
Ahoj holky, jak pokračujete?
@iv_ka12 zatím bez // :(
@monyscerna ale ne :( tak hlavne neztracet nadeji a silu 🙂
@iv_ka12 díky 🙂 Věřím že jednou to příjde
@monyscerna to je dobre,hlavne se snazit 🙂
No já se zatím válím v nemocnici po laparo a čekám na verdikt co tam bylo nebo nebylo 😲
@moncach taky jsem tak chodila:D byla jsem doma jeste dva mesice pak..to byla parada:D me delali jen ten drilling a sem tam nejake loziska endometriozy ci jak se to pise :D a vejcovody jsem mela cajk...od te doby po laparu presne jak hodinky ms a ovulace coz jsem zazila snad poprve v zivote...
@moncach tak at je vsechno v poradku a jsi brzo doma 🙂 drzim palecky at je v poradku 🙂 dej vedet jak jsi dopadla az budes neco vedet 🙂
Tak už jsem doma,a valím se😊. Přítel byl za mnou každý den. A verdikt zní,jeden neprůchodný vejcovod,tak jsem šla hned za svoji gynekolozkou a až se vytáhnou stehy atd tak mi napíše doporučení na IVF...tak nějak jsem čekala že to tak dopadne,já mám vždy něco extra 😃. Ale už jsem s tím smířená, večer jsem si pobrecela ale už je to v pohodě, aspoň už vím co mě čeká a nemine...tak si teď uziju to volno a budu odpočívat a snad mě brzo vezmou,ať už máme to vytoužený mimco 😊

@moncach super přístup! 🙂 každopádně držím moc palce a zítra budu čekat na tvůj příspěvek 😇