icon

Může jít o uhnizďování?

monyscerna
30. říj 2017

Holky,chtěla bych se zeptat, mám 2 dny před MS,ale objevilo se mě něco co normálně nemám. MS mám pravidelnou, nebolestivou,někdy mě akorát pár dnů předtím pobolivaji prsa. Od včerejška mám hustý, bílý, kremovitý výtok, docela hodně,prsa mě bolí od včerejška a jsem taková bez nálady a hodně unavená. Může jít o uhnízďování nebo Pms? Nikdy jsem s tím nesetkala tak jsem trochu nervózní :/ Děkuji za odpovědi 🙂

Strana
z9
iv_ka12
2. únor 2018

@moncach hlavne na sebe davej pozor a odpocivej 🙂

jajinka147
2. únor 2018

@moncach js dělala včera z Benu lékárny ten časný a úplně bílý. Přitom ostatní mamatest a dr. Max jasné čárky. Tak nevim 🙂

moncach
2. únor 2018

@iv_ka12 to mám taky v plánu,jen veget, filmy a knížky. Nevydržím ani dlouho stát,jsem furt rozlámaná. Takže vše je teď na příteli,ale ten je suprovej,hned se všeho ujal a stará se 😍

moncach
2. únor 2018

@jajinka147 a kolik dní máš zpoždění? To je divný,všude co jsem četla tak ty z Benu mají být nejlepší,ale asi to bude taky dost individuální

jajinka147
2. únor 2018

@moncach dneska, možná zítra bych to měla dostat. Nemam to úplně pravidelný.

jajinka147
2. únor 2018

@moncach ale mám digitální. Tak až treba v nedeli zkusím. Tak jsem zvědavá. Jak jsi dopadla ty?

iv_ka12
2. únor 2018

@moncach Tak to je super, že se stará 🙂 a kdy máš jít na kontrolu?

moncach
2. únor 2018

@jajinka147 jn je možný že je to ještě brzo na testování,počkej do konce týdne. No mě čeká to IVF,tak si už pomalu zjišťuji info

moncach
2. únor 2018

@iv_ka12 příští pátek jdu na stehy. Tak se hned domluvím na doporučení abych nemusela dyztak přerušovat neschopenku jen kvůli pár dnům

iv_ka12
2. únor 2018

@moncach jo,urcite,bylo by to financne naprdku... a je ti uz dneska trosku lepe?

moncach
2. únor 2018

@iv_ka12 no o peníze ani taky nejde, jen se mi nechce přerušovat neschopenku a pak ji zase začít...dneska už je to lepší,břicho pomalu splaskává a stehy pořád táhnou. Teď právě pročítám IVF kliniky a nebím pro kterou se rozhodnout,je jich hrozně moc

iv_ka12
2. únor 2018

@moncach a tady na koniku nejake recenze nejsou? Vim,ze se to kolikrat resilo.. moje kamaradka chodi na IVF kliniku do Olomouce a chodi tam uz asi tak dva roky a chodi kazdy mesic pravidelne na kobtroly,ultrazvuky apod a treba nemela dvakrat stejneho doktora. Pokazde jiny,takze je tam treba nespokojena a rikala,z ekdyby to vedela drive,ze by si vybrala jinou.. ale ted uz se ji nic menit nechce,protoze uz ji tam nejak leci,tak nechce zacinat "od znovu". 🙂

moncach
2. únor 2018

@iv_ka12 no kdybych se z Olomouce nepřestěhovala do Čech tak tam bych věděla co si asi vybrat. Na koník jsem už psala do fóra o IVF,ale zatím bez odezvy. Tak snad se někdo ozve. Taky doufám že,po té laparoskopii můžu na to IVF hned, ať už to máme za sebou. Nemůžu se toho prcka dočkat 😊

natysnovec
2. únor 2018

Ahoj holky...je to intimni ale stejne.Mely jsme s manzelem intim.chvilku(zadna divocina(ja nahore))ated mam vycitky...aby se neco nestalo tomu mazlikovy uvnitr me.Vim,ze u prvi nasi male jsem se na oslave trochu veselila,pak sem jezdila na motorce jizni cechy a dom,potom taky jsme spolu soul...a myslim ze vic jak ted a mala je krasna a uz ji budou 3 roky.Ale mam s toho strach.Je tu nekdo kdo by me uklidnil

markyzzaa
3. únor 2018

@natysnovec no... první věc je ta, že si myslím že tahle otázka nepatří tak úplně sem, kde se holky co už dlouho čekají na mimi snaží navzájem podporovat... a za druhé...myslím že ti není 15 let a už jsi těhotná byla tak bys mohla vědět že soulož plodu opravdu neublíží pokud po ní nekrvácíš nebo ti ji lékař důsledně nezakáže.....

natysnovec
3. únor 2018

@markyzzaa to mas urcite pravdu ze totema sem nepatri tak pardon...a ta druhe ani mam tehu za sebou ale urcity komplikace jsem s prvni nemela!!!

markyzzaa
3. únor 2018

@natysnovec o komplikacích tady nebyla řeč a pokud nějaké máš tak sama musíš uznat zda je vhodné mít nějaký intimní život nebo je lepší dát si oddych a hlavně se možná poradit s lékařem....

natysnovec
3. únor 2018

@markyzzaa jo jenze to mi docvaklo potom...a hlavne doktor mi o tom se ani nezminil...mam varixi na deloze a na vajecnikach

iv_ka12
3. únor 2018

@moncach nomyslim,ze kliniku vyberes dobre 🙂 no tak to nevim,ale myslim,ze pobte laparoskopii nebyvaji nejake omezeni,ne? Nekdo otehotni hned po ni🙂 no uvidis co doktorka,uz abys cekala,tolik ti to preju 🙂

moncach
3. únor 2018

@iv_ka12 to mi taky dost lidí říkalo že by jsme na to měli skočit co nejdřív, teď o víkendu bych měla mít ovu,ale mám zákaz ještě cca 10 dní, ptz mi rozšiřovali čípek,tak aby pak nebyl nějakej problém. Další ovu bych měla mít na konci února,tak třeba to stihnem. A nebo už se budem připravovat na IVF

iv_ka12
3. únor 2018

@moncach no uvidis,beztak to v unoru dopadne a uz na vanoce se budete radovat z darecku 🙂

moncach
3. únor 2018

@iv_ka12 snad jo,buď to půjde normálně nebo IVF,ale jedno z toho určo už vyjde. Navíc jsem už klidnější a už se nehlidam, neřeším když vím co a jak. A teď to je jen na přírodě

iv_ka12
3. únor 2018

@moncach to je supr,to je aspon pristup 🙂

moncach
6. únor 2018

@iv_ka12 přístup možná dobrej,ale stejně mě čeká centrum asistované reprodukce,tam by mě vzali už příští týden,tak uvidíme jak se s přítelem dohodneme. Snad to tam bude rychlé,ale vůbec nevím jak to chodí,jestli se to řeší hned nebo budu muset pár cyklů čekat 😕

monyscerna
autor
14. únor 2018

Holky tak co myslíte? Poprvé jsem se rozhodla si udělat ovulační test. Je positivní nebo ještě počkat? 🙂

locika13
14. únor 2018

@monyscerna pozitivní určitě není, teď jen otázka jestli už ovulace neproběhla, uvidíš zítra jestli čárka bude slábnout nebo sílit

monyscerna
autor
14. únor 2018

@locika13 Děkuji za odpověď, no je pravda že včera mě bolel podbříšek na levé staně víc než dneska :/..sotva jsem mohla sedět,vždycky to byla taková tupá bolest, i výtok jsem měla,dneska už tolik ne..tak jsem to asi promeškala :D :/

iv_ka12
14. únor 2018

@moncach cauky,jak si dopadla?🙂

iv_ka12
14. únor 2018

@monyscerna ja bych taky pockala do zitra,jestli sili,myslim,zeze spis uz probehla,pokud te bolel vajecnik..

monyscerna
autor
14. únor 2018

@iv_ka12 ještě mě pořád píchá v levém vaječníku ale ne už tolik jak včera,zítra testnu a uvidím no,asi to vypadá že už proběhla :(

Strana
z9