icon

Může menstruace ovlivnit výsledek těhotenského testu?

vanesa6
21. zář 2025

Mohu být těhotná??

Zdravím, mám otazku ohledně těhotenských testu. Poslední styk proběhl 30.8. s ochrannou, která se ale trochu posunula. Menstruace přišla na den přesně, ale byla velmi slabá oproti mé normální. většinou krvácím do 5.dne a 6.den spineni, ale ted už jsem 4.den spinila a to skoro nic. udelala jsem si test a nejprve se mi zdálo ze vidím ducha, ale po zaschnutí byl diky bohu negativní.
ALE nasledujici den rano jsem si udelala druhy, který byl sice také negativní, ale ted druhý den jsem na nej koukla a byly tam 2 čárky (uplynulo už více než 24h). Hned jak jsem to viděla běžela jsem si ted večer udělat ještě jeden, který vyšel zase negativně. Jsem uz z toho ale tak paranoidní, ze se obracím na Vás, prosim o nazor. na první fotce je prvni test na kterém se mi zdalo, ze vidím ducha. druha fotka je test na kterém se čárka ukázala až po více než 24h a na třetí fotce čerstvý test dělaný kolem 8 hodin vecer (negativni)

Může menstruace ovlivnit výsledek těhotenského testu?Může menstruace ovlivnit výsledek těhotenského testu?Může menstruace ovlivnit výsledek těhotenského testu?
lencaa11
22. zář 2025

@vanesa6 všechny testy jsou negativní ...

vanesa6
autor
22. zář 2025
@lencaa11

@vanesa6 všechny testy jsou negativní ...

@lencaa11 nevím, na prvním je duch, na druhém je sice slabá, ale dobře viditelná druhá čárka, která se udělala sice po limitu, ale udělala (už mi psaly slečny, že i přes překročení limitu, kdy má být test neplatný, byly těhotné)

lencaa11
22. zář 2025
@vanesa6

@lencaa11 nevím, na prvním je duch, na druhém je sice slabá, ale dobře viditelná druhá čárka, která se udělala sice po limitu, ale udělala (už mi psaly slečny, že i přes překročení limitu, kdy má být test neplatný, byly těhotné)

@vanesa6 po limitu je to neplatné jsou to rysky kdyby v moči bylo HCG tak vám každý test ukáže // tyto testy jsou negativní ...

linducha90
22. zář 2025

@vanesa6 po limitu jsou testy neplatné, pokud si chcete být 100% jistá skočte si na krev...to bude jistější než se ptát tady...

vanesa6
autor
22. zář 2025
@linducha90

@vanesa6 po limitu jsou testy neplatné, pokud si chcete být 100% jistá skočte si na krev...to bude jistější než se ptát tady...

@linducha90 Trochu me to uklidňuje, ale dnes jsem si udelala další a po dvou hodinách zase slabá čárka…kdyz jsem si dělala test např par let zpátky, tak jsem žádnou čárku nemela ani po několika dnech

lencaa11
22. zář 2025
@vanesa6

@linducha90 Trochu me to uklidňuje, ale dnes jsem si udelala další a po dvou hodinách zase slabá čárka…kdyz jsem si dělala test např par let zpátky, tak jsem žádnou čárku nemela ani po několika dnech

@vanesa6 tohle je ryska ( měla jsem to jednou též ) a krev 0 HCG ...těhotná nejste

linducha90
22. zář 2025
@vanesa6

@vanesa6 přečtěte si návod k použití testu, po limitu je to neplatné, dojděte si na krev a uvidíte, tady vám každý řekne to stejný, že po limitu je test neplatný...

vanesa6
autor
23. zář 2025
@linducha90

@vanesa6 přečtěte si návod k použití testu, po limitu je to neplatné, dojděte si na krev a uvidíte, tady vám každý řekne to stejný, že po limitu je test neplatný...

@linducha90 tohle je dnešní test v 6:30 ráno, čárka se udělala v limitu 10min…mam ale pocit ze v kontrolní části neni jen jedna, ale dvě slabé, tak jestli to neni chyba testu

anonym_4ae106
23. zář 2025
@vanesa6

@linducha90 tohle je dnešní test v 6:30 ráno, čárka se udělala v limitu 10min…mam ale pocit ze v kontrolní části neni jen jedna, ale dvě slabé, tak jestli to neni chyba testu

@vanesa6 ten test je celkově divný

linducha90
23. zář 2025
@anonym_4ae106

@anonym_4ae106 je lepší testovat vždy jednou značkou, jinak tohle lovení duchu fakt k ničemu není

vanesa6
autor
23. zář 2025
@anonym_4ae106

@anonym_4ae106 s tim souhlasím, ale radši jsem volala na gyndu. Mate pravdu, aspon budu mit klid…dekuju vsem za rady a názory. Snad to dobre dopadne😊