Může menstruační cyklus ovlivnit výsledky těhotenského testu?
Dobrý den ,s přítelem jsme měli v době ovulace sex s kondomem ,ale kondom jsme nejprve trochu nasadili naopak,ale hned ho obrátili .Obáváme se ,ze na kondomu byl preejakulat (musím dodat ,ze přítel před stykem v ten den neejakuloval ) .Menstruace dorazila tak jak měla , 19.3 ( sobota ) ale byla slabá ,v neděli rano už byla silná až do pondělí ,ale v pondělí večer ,byla slabší jak kdyby končila ,ale v úterý rano zas to byla normální červená krev ,to samé i dnes v noci a teď zas normálně krvacim,teda už slabeji ,protože menstruace má končit ,tedy tím chci říct ,ze je jiná než obvykle ,jindy ji mivam normálně silnou už od začátku . Jeste chci říct ,ze jsem 4 měsíce zpet použila nouzovou antikoncepci po ,tak možná i ta na to má vliv a jsem z toho poslední dobou hodne vystresovana,až z toho nespim,tak možná to je také tím stresem . Tehotensky test si chystám udělat ,ale nevím jestli mi to ukáže spolehlivý výsledek když mi konci menstruace ,dekuju moc za odpovědi
Nejsi těhotná 🤦🏻♀️

Ahoj, vůbec bych to neřešila, na 99.99 těhotná nebudeš. Tělo není stroj a někdy to prostě jiné je, vůbec pokud máš teď stres. Pro tvůj klid si test klidně udělej, počkala bych až budeš mít po MS.