icon

Může to být....?

ver321
19. srp 2021

Zdravím děvčata,
Mám zpoždění MS 7 den tak mi to nedalo a udělala jsem si test. Dokonce 2.... Jeden od Facelle (tyčinka) druhý od In:time (papírek).
Na obou jsou duchové u Facelle je ale silnější.
Myslíte, že už jsme se konečně dočkali a zadařilo se?
Nikdy jsem pozitivní (Duchovy) test neměla, tak právě nevím.
Děkuji Veronika 😘

Může to být....?Může to být....?
Strana
z2
jezkovyvocicka
22. srp 2021

@ver321 Ano, opravdu se to počítá od data poslední menstruace.Ale u Vás asi ovulace nastala o něco později (to si tedy jen myslím,vzhledem k tomu,že test byl po týdnu zpoždění docela slabý)přesně to určí lékař podle ultrazvuku.Ale já už mám 3 děti a ten termín porodu je nakonec jedno.stejne přijdou na svět,až uznají za vhodné.....

ver321
autor
22. srp 2021

@jezkovyvocicka takže myslíte, že ve středu už by tam něco vidět mohla? 🙏♥️

lilian2111
22. srp 2021

@ver321 jsi cca 4 týden. To je na to chodit k Dr opravdu hodně brzo, nemůže ještě vidět vůbec nic, maximálně zvýšenou sliznici. Počkej na 6-7tt ať máš jistotu.

ver321
autor
23. srp 2021

Tak paní doktorka na gyndě má dovolenou takže až v pondělí tam nakráčím a volala jsem na Endokrinologii a tam mi řekli, že si mám zajít na tu gyndu v pondělí a pak k nim na krev... Léky mám zatím brát tak jak beru 🙏🙂

ver321
autor
30. srp 2021

Tak děvčata, je to tam... Ta radost, nebyla jsem schopná u Dr. něco říct .. sice tomu drobečkovi ještě nebije srdíčko, ale je tam .... Za 14 dnů jdu znovu na kontrolu ♥️♥️

anonymni123kj123
30. srp 2021

@ver321 gratuluji❤️

ver321
autor
31. srp 2021

Ahojte holky, prosím o radu... Podle Dr. teda 5-6 týden. Jdu k Dr. až 13.9. na kontrolu. Dnes jsem přišla z práce, šla jsem na záchod a když jsem se pak utíkala tak na toaletním papíru byla krev. Na kalhotkách nic.. utirala jsem víckrát a přišlo mi to (nebo bych to přirovnala) jako bych se škrábla. Pak už jen jakoby slaboučké špinění a teď už nic... Bolí mě trochu záda, břicho ne.
Stalo se to taky někomu? Myslíte že mám plašit a jít k Dr?
Děkuji.

pajushka1
31. srp 2021

@ver321 ze zkušeností bych ráno zavolala na gyndu a řekla co a jak. Pokud se opravdu bojíš, zavolala bych klidně teď na gynekologickou pohotovost. Mudr může předepsat Utrogestan. Držím palce.

lilian2111
31. srp 2021

@ver321 To může být z kontroly na gyndě. Taky jsem parkrat měla. Buď bych počkala pokud už nic, nebo zavolat na gyndu, dají utroš. Každopádně si myslím že to nic nebude 😉 a gratuluji. 🍀

ver321
autor
Autor odpověď smazal
ver321
autor
31. srp 2021

Byla jsem na kontrole v pondělí ráno, myslíte že to ještě může být z toho?
Uvim zda se něco změní do rána(krev/bolest...) a kdyžtak ráno zavolám Dr. Snad bude vše v pořádku.🙏

ver321
autor
1. zář 2021

Dneska zase trochu krve .. 🙄 celou noc nic pouze včera jednou. A dneska jsem vstanula po noční chvíli nic a teď když jsem na na WC tak zase trochu krve. Jít k Dr? Nebo plaším zbytečně?

Strana
z2