Může to být těhotenství?
Holky jsem už z toho na prášky... poslední ms jsem měla od 7 prosince 5 dní. pak v lednu se nedostavila, já jásala, že se zadařilo, testy negativní, doktorka jen píchla injekci na vyvolání. Jsem 12 dní po injekci a ms pořád nikde.. dnes ráno jsem ji udělala test a byl tam takovej slabej dušík..? Myslíte že to může něco znamenat..? Byla bych už v 8 týdnu to už by mělo být na tom testu vidět pořádně nebo nemusí...? Stalo se vám někomu že test negativní i v této době a přeci jste byla těhotná..? Doktorce budu volat až po poledni, dřív tam není... Děkuji za každou reakci...
@eli021 Je levný a k ničemu. Proto říkám, že ten nikdy a ani nic drahého, mě ukázal třikrát dobře mamatest, ale já Teda nechápu testování před MS, já to dělala vždy po.
@julca12 čárka podle mě sílí, ale pokud máš dostat MS až za 6 dní, tak je to divné... Ale hlavně, pokud máš dostat MS za 6 dní, tak pravděpodobně nemůžeš být 14 DPO. Lutelální fáze býva kolem těch 14 dnů... takže pokud víš jistě, kdys měla ovulaci, tak termín MS máš spíš třeba dneska a pak bych řekla, že se můžeš radovat, protože čárka viditelně sílí... ale zkusila bych ještě za pár dní.
@dzogobela no, cyklus jsem měla naposledy 36 a ovulaci asi byla 18 protože mi vyšel ovulační test, ale nevím to jistě. Nebo to špatně mám spočítaný. Ms jsem měla naposledy od 9.1. Zkoušela jsem ho poprvé, toho 18 vyšel silně obě čárky a další dny už byla slabší a pak už vůbec. děkuji za odpověd 🙂 snad se zadaří. Ještě zkusím test ve středu
@julca12 Je to normalne pozitivni test, carka hezky sili. Falesne pozitivni testy podle me moc nebyvaji. To spis falesni duchove po limitu, ale takhle carky s barvou by falesne byt nemely. Muze se stat, ze je test pozitivni, ale nakonec se neco pokazi a zarodek odejde s mns. Ale dve carky = tehotenstvi.
Lutealni faze je individualni, ja mam treba ovulaci celkem brzo, takze i tu lutealni fazi mam delsi nez 14 dni 🙂 Problem je kdyz je moc kratka, to se pak zarodek nestiha uhnizdit.
omlouvám se za chybu, napsala jsem to špatně, ovulační test mi vyšel 25 pozitivní nevím proč jsem napsala 18 🙂 jinak ten cylus těch 36 dní je horzně dlouhej. Tak budu čeka do soboty jestli se ms nedostaví, budu doufat že nepřijde 🙂 nejradši bych testovala každej den, nechci být pak zklamaná. U prvního těhu mě slabá čárka vyšla až 1 den po očekávané ms a to ještě slabounká,.. ale za 2 dny byla už hodně silná 🙂 právě proto mě to překvapuje, že mám ještě 5 dní do menstruace a už se něcco ukázalo
@mrshka ono pak někdy zase HCG klesá..
Vzhledem k tomu, že ty testy mají citlivost od 10 IU/ml, tak aby byla dálnice asi stačí poměrně málo 🙂 a když koukám na různé tabulky, jak roste hladina hcg, tak beru, že třeba v 5., možná 6. týdnu ještě dálnici někdo mít nemusí, ale v 8. týdnu a víc už je to podle mě fakt zvláštní. http://www.podpora-plodnosti.cz/tehotensky-test... Ta rozmezí jsou veliká, ale při hcg nad 1000 a citlivostí 10 už dálnice být musí. Ale nehádám se, je možné, že to možné je 🙂 jen se mi to nezdá 🙂
@julca12 Ja jsem ted mela taky ducha 5 dni pred ocekavanou mns a o den pozdeji uz pekna carka. Vcera jsem mela termin mns a testovaci carku stejne silnou jako kontrolni i z vecerni moci 🙂 U minulyho tehotenstvi jsem tak silnou carku nemela ani vice dni po terminu ocekavane mns. Tehotenstvi nedopadlo, ale hcg jsem mela vysoky, takze je to asi proste ruzny, podle toho jak se miminko uhnizdi. Tak drzim pesti, at ti taky sili a mns neprijde.

@michaelalala nemusí to být špatně, někomu stoupá hodnota hcg pomaleji a někdo nemá dálnici ani např. v 8tt 😉