icon

Může užívání antibiotik ovlivnit hladinu hCG v moči?

snezenka123
1. srp 2014

Ahojky, chci se zeptat,jestli nemáte zkušenost.
beru už přes týden antibiotika na zánět moč.cest a už mám skoro týden zpoždění...mívám pravidelné cykly,max.28 den,dnes jsem 34DC a všechny testy negativní,MS nikde.
Jen jsem špinila 25 a 27 DC,krátce,potom nic..
Myslíte že by mohli atb způsobit,že by testy byly negativní a já přesto těhu? Děkuji

alenka_p
•
1. srp 2014

ATB těhotenské testy neovlivní.

nonnni
•
1. srp 2014

atb nezpusobi negativni test, ale v pohode mohou rozhodit telo a menstruaci oddalit + potiraji fukcnost HA, takze pozor na to.

snezenka123
autor
•
1. srp 2014

Ja antikoncepci nepouzivam,snazime se o mimi. Prave ze tyhle atb zbarvuji moc,jsou na moc.cesty tak jestli to nj to nemuze mit vliv. Diky za rady,je to mozny,ze to mam posunute tema atb.

lady742
•
1. srp 2014

myslím, že atb na výsledek testu mít vliv nemohou, hcg se tvoří jedině v těhotenství nebo třeba cysta

nonnni
•
1. srp 2014

@snezenka123 tk urcite ti mohla cela ta nemoc + antibiotika ovulaci posunout. Cekas MS a teoreticky muzes zatim jen ovulovat. Jeste vyckej 🙂

snezenka123
autor
•
2. srp 2014

@nonnni dekuji,no cekam cekam,furt nic. Milujeme se i nekolikrat denne,takze sance tady porad je. I kdyz vcerj me bolelo bricho,jako kdybych to mela kazdnou chvili dostat. Dneska dobiram atb,tak uvidime,co se bud
E dit,jestli to po dobrani treba pak dostanu