Může vyvolávací injekce ovlivnit hodnotu HCG?

Ahoj holky, nevíte někdo, jestli vyvolávací injekce může ovlivnit hodnotu HCG? Už druhý měsíc neberu prášky , první měsíc jsem měla cyklus 30 dní a teď druhý měsíc jsem to stále nedostala, již je to 35 den cyklu(poslední menstruace 21.12.2011) a dnešní hodnota HCG z krve je 34. Myslíte, že je to dobrá hodnota na těhotenství ? Nevydržím čekat až do pondělí na verdikt doktorky. Předem děkuji za odpovědi.
zuzkka88
27. led 2012
Záleží na tom, kdy byla ovulace.. víš to?
asimetria
27. led 2012
@mooncaa268 35 je na těhotenství hodně málo...ale na začátku klidně může být, (max cca 14DPO) cca kolem období vynechání menstruace, záleží kdy máš ovulaci
mooncaa268autor
27. led 2012
to bohužel právě přesně nevím, brala jsem to jen podle tabulek... pokud bych to měla brát podle poslední menstruace, tak bych dnes měla zpoždění 6 dní... Takže zatím se asi radovat nemusím co ? ... Jinak mám každý den bolení v podbřišku a už skoro 2 týdny v kuse teplotu 37,2 - 37,3.
asimetria
27. led 2012
@mooncaa268 já myslím, že pokud nemáš pravidelný cyklus, tak zachovej klid, může to být tak i tak 😉 dr. si tě nejspíš pozve na kontrolní odběr a pokud by to bylo trosperující těhotenství tak by hodnoty měly být mnohem vyšší... a co test? nezkusíš nejaký citlivější z ranní moči, hm? 🙂
asimetria
2. únor 2012
@mooncaa268 jak to celé dopadlo?
kate1984
24. únor 2012
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti s vyvolavaci injekci. Je možne že by doktor nepoznal těhotenstvi na ultrazvuku a po této injekci kdy se čeká na menstruaci by žena mohla být těhotná? Děkuji, KATE
kate1984
24. únor 2012
Menstruaci jsem nedostala 14 dnu tak mě dali vyvolavacku s tim že menstruace by měla přijít tak za týden. Ale v diskuzích jsem našla maminy které psali že i po prohlídce a po injekci čekali mimi🙂
Tak nevim jestli se spoléhat na doktory?
salomee
24. únor 2012
@kate1984 To se často nedá ultrazvukem takhle v začátku rozlišit, jestli je žena těhotná, nebo ne, u mě taky nebylo nic vidět, jen vysoká sliznice a něco maličko, to si ale dr. nebyl jistý, zda se jedná o trhlinku ve sliznici značící chystající se menses a nebo náznak gestačního váčku...poznat to fakt nebývá, jen z krve. Každopádně vyvolávačka případnému těhotenství neškodí, spíš podpoří...i mě ji dávali s tím, že když MS nedorazí (do týdne?), tak se to bude řešit dál, že to může být těhotenství.

Začni psát odpověď...

Odešli