Můžu být i přesto těhotná? Hnědý hlen místo MS
Ahoj holky, skoro 7 dní sem měla zpoždění MS, dneska se ale dostavila, není to krev ale jen jakýsi hnědý hlen.
Pořád se mi motá hlava, je mi zle, a bolesti prsou zůstali :( dělala sem si tt včera a jen jedna / :( můžu být i přesto těhotná? Stalo se některé z vás, že // našla po MS?
Nic jiného mi nezbývá, děkuji
Hnědý hlen jsem měla taky - moje divná menstruace teď běhá kolem a vysypává piškoty ze sáčku. 🙂 Doporučuji zkusit za týden test.
Muze to byt tehotenstvi, ale muze to byt i cysta. Pri cyste mohou byt priznaky stejne jako pri tehotenstvi. Bud vyckej, zkus pak test, nebo rovnou na gyndu. Preji hodne stesti, at tam ty dve carky vykouknou! 🙂
Ahojky, zkus investovat do testu proclear +. Ukaze ti to nejdriv te vsech testu 🙂 . Na klasickém obyč testu se mi dvě čárky ukázaly až o 5 dní později 🙂
Holky ta mrcha se dneska už rozjela, takže zase nic.. Hold další měsíc 🙂
Navážu...TT negativní, ms nedorazila, pár těhu příznaků, ale je možné že je to i cysta. Je nutné chodit na gyndu nebo můžu počkat i v případě, že je to cysta? Vstřebá se sama? MS by měla dojít tak či tak pokud nebudu těhotná, ne...
@luca16 Já osobně bych počkala tak do 14ti dní. Pokud by i přesto byl těhotenský test negativní, zašla bych na gynekologii - pro jistotu. Kdyby to byla ta cysta, tak většina se vstřebá sama nebo odejde s menstruací, klidně i se zpožděnou, ale většinou cystu správní gynekologové hlídají, protože někdy zůstane a zvětšuje se. Mně při cystě chtěli znovu po MS vidět na kontrolu.

možná nějaká hormonální nerovnováha. Zajdi si na gynekologii. Osobní zkušenosti s tímto nemám. Teda jen když jsem brala HA, tak jsem mívala převážně velmi slabou a hnědou MS.