icon

Příznaky, ale negativní tt 😞 Můžu být těhotná?

blond777
5. dub 2021

Čauky, mám opožděnou ms 5dní, ale měsíc predtim jsem to dostala dříve takže v podstatě už 7 dní. Mám stálého partnera a sex je často. Dělala jsem si TT a jen jedna carka :nevim:.. Ale je mi děsně zle, narůžovělý výtok jsem měla jednou, nepřemozitelna únava, ale když si lehnu koukám do stropu a usnu jen s pritelem když je u me.. Boli me prsa, mota se mi hlava a dneska se mi z kuřete s nádivkou zvedl zaludek a úplně jsem zbělala… Myslíte ze mužů byt těhotná? :nevim: :nevim:

tasimia
•
5. dub 2021

@blond777 a co kdyby sis udělala ještě jeden těhotenský test? Samozřejmě, že těhotná být můžeš, jen věšteckou kouli zde nikdo nemá ( nebo aspoň myslím). Jinak tyhle příznaky jsem měla stokrát a těhotná jsem nebyla.

jasemin26
•
5. dub 2021

@blond777 ahoj, zkus za 3 dny další test.. jinak já příznaky měla vždy a nikdy z toho nic nebylo, a když jsem otěhotněla tak příznaky takto že začátku žádné 🤷.. zkus za pár dnů nový test a uvidíš. Držím palce 👍

blond777
autor
•
5. dub 2021

@tasimia tak jasně že ji nikdo nemá, proto píšu sem, jestli má s tím někdo nějakou zkusenost ne? Proč bych sem psala kdybych měla kouli

blond777
autor
•
5. dub 2021

@jasemin26 dekuji:( jsem pekne nervozni:( zítra budu volat radsi doktorovi

mamikry
•
5. dub 2021

@blond777 Sedm dni po vynechani jsem uz mela krasnou druhou carku. Ale zalezi na tom, kdy jste otehotnela, taky jsou pripady, kdy byl test pozitivni az dele.

jasemin26
•
5. dub 2021

@blond777 ten ti vezme max krev, určitě nebude nic vidět i kdyby tam něco bylo. Zkus za 2-3 dny další test a uvidíš.. popřípadě pokud máš velké zpoždění ti Dr píchne vyvolávačku. Držím palce ať to dopadne dle tvých představ

tasimia
•
5. dub 2021

@blond777 to, ze to tak někdo ma, neznamená, že to budeš mít stejně 😉.

alilali
•
5. dub 2021

K lékaři je brzy, max ti vezme krev. Na sedmi denní zpoždění negativní test mi přijde zvláštní, ale stává se. Nebyla jsi náhodou nějak nemocná (chřipka, nachlazení, Covid, aj..)?

aniea
•
5. dub 2021

Já už jeden den po vynechání měla krásný 2 čárky a když jsem byla těhotná tak mi nic nebylo, mohla jsem jist co jsem chtěla apod. Takže ne vždy naky příznaky značí těhotenství když to neukáže test. Bohužel.

evulenacz
•
Odpověď byla odstraněná
•
blond777
autor
•
6. dub 2021

tak jsem objednána za 14 dni a uvidíme 🙂 Děkuji moc za rady

jenny2345
•
8. dub 2021

Ahojky.
Chtěla bych se zeptat.
Už druhý den je mi špatně na zvracení.
Je možné že bych byla těhotná, když jsem měla z partnerem pohlavní stik před dvěma dnema.

natysnovec
•
Autor odpověď smazal
•
tasimia
•
8. dub 2021

@jenny2345 tak určitě 😂👍

ema90
•
8. dub 2021

@jenny2345 To vite ze jo. Hned se objednejte na gyndu a beda jak neuvidi minimalne srdecni cinnost 👌🏼🙃