Můžu být těhotná?

9161302755
8. led 2016

Dobry vecer, nejprve reknu ze mam hodne nepravidelny menstruacni cyklus, takze kdy mam MS nebo OVU atd je nemozne spocitat 😒 kazdopadne dne 31.12.15 jsme meli nechraneny sex. 3.2 vím že je to moc brzy, ale i presto, me dost bolelo vpodbrisku i prsa ktere me doprovazeji doposdu, delala jsem si i test ale nic, pouze hodne slaby duch, ktery vidim jenom ja 😀 ten den jsem si merila bazalni teplotu byla 36,3 a dnes ve stejnou hodinu jsem si ji merila a je 37,4 MS tento mesic jeste nedorazila.
. A tk se ptam jestli se opravdu muze jednat o tehotenstvi, nebo to je jen ma vsugerace?.. Dekuji 😕

acacia
8. led 2016

Ta bazálka je docela vysoká... pokud nejsi nemocná, tak to podle mě možná je. Podle teploty se to pozná mnohem dřív než na testu. Sleduj ji ještě pár dní ráno a uvidíš. Já měla pár dní po početí na chlup stejně 37,5.

kropice
11. led 2016

Holky jak a kdy se taková bazálka měří🙂)

tofife
11. led 2016

Bazálka se měří vždy ve stejný čas, ideálně ráno po probuzení teploměrem zavedeným do pochvy. A uvidíš, jak se ti bazálka mění/nemění atd. Na netu jsou k nahlédnutí různé grafy a vysvětlení.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru