icon

Můžu být těhotná?

zuziii000
1. črc 2021

Ahoj mám dotaz mám Mít ms cca za 10 dní vůbec mi to hlava nebere že mi dva testy ukázali toto .. udělala jsem si test jen tak ze srandy protože švagrové zůstal doma. Snažíme už víc jak rok myslíte že tomu mohu věřit nebo si nedělat naděj ?sem moc zmatená vůbec nevím jestli můžu mít radost

Můžu být těhotná?
barmo
1. črc 2021

Očividně to je víc než jasné. 😉přečtěte si návod na testu

zuziii000
autor
1. črc 2021

@barmo paní návod jsem vyhodila omlouvám se ale opravdu jsem se stimhle nesetkala vůbec nevím co si myslet ...myslíte že mohu být těhotná ?

marselina
1. črc 2021

@zuziii000 na 10dnu do ms jsou dalnice krásne, někdo takové nemá ani týden po vynechání ms.

zuziii000
autor
1. črc 2021

@marselina strašně moc sem dostala strach když jsem si uvědomila že mám ještě 10dni do Ms 🥺

marselina
1. črc 2021

@zuziii000 myslím ze můžeme gratulovat, potichoucku💗🍀

betty20
1. črc 2021

@zuziii000 já měla takový test 9 dní před menstruací, takže možné to je nebo spíš jasné 😁 gratuluji 🍀

lachtanice86
1. črc 2021

@zuziii000 informace kolik dnů mas do ms až tak nic neřekne, záleží jak dlouhé mas cykly a kolik dnů jsi po ovulaci. Samozřejmě to může odejít s ms nebo taky ne. To ti nikdo neřekne

klokanka31
1. črc 2021

@zuziii000 Je pozitivní gratuluju 🍀

irmamala
1. črc 2021

Snažíš se rok a nikdy jsi neviděla těhotenský test? 😀 Tak to bys měla dát osvětu zdejším lapačkám duchů.

marselina
1. črc 2021

@irmamala pekne napsané, úplně jsi mě rozesmala😂

zuziii000
autor
1. črc 2021

@irmamala těhotenský test sem určitě viděla 🙂 ale ne takhle druhá čárka když ještě ani nemeškam

amazonkajanik
1. črc 2021

@zuziii000 ty jo,holka, tohle jsem měla cca 2 dny před očekávanou ms, takže jo, je to tam. Asi jsi měla brzkou ovulaci 😊

zuziii000
autor
1. črc 2021

@amazonkajanik kéž by dál bůh 🥰

domish
2. črc 2021

Ahoj holky 🙂 Myslíte, že jsem těhotná? už pět dní jsem nedostala menstruaci, i když já svoje cykly mám rozházené 🙃děkuji za odpověď

michaela666
2. črc 2021

@domish Zpožděná ms, dvě čárky na testu. Co bys řekla? Já bych se objednala k doktorce a začínala se těšit na miminko. 😉

domish
2. črc 2021

@michaela666 já právě čekám na tu menstruaci a pořád nepřichází, bolí mě lehce v podbříšku, udělala jsem si ovulační test i těhotenským a oba jsou pozitivni , tak jsem z toho v rozpacích,

pepickovapavlinka
3. črc 2021

Nemůžeš protože už jsi těhotná 😊Gratuluji

klokanka31
3. črc 2021

@domish Já když otěhotněla a ještě to ani nevěděla, bolelo mě taky břicho, a silně, jako bych měla mít každou minutou ms. Dneska z toho mám 13 měsíční princeznu 🙂 gratuluju a těš se na mimi 🍀