icon

Můžu být těhotná?

petule407
4. bře 2016

Zdravim vsechny 🙂
Rada bych se zeptala na vas nazor ohledne toho,jestli muzu byt tehotna nebo ne. Jsem z toho zmatena,jelikoz beru antikoncepci.
Asi pred tydnem me zacalo pobolivat bricho a zaludek jsem mela jako na vode. Tento tyden v utery jsem rano trochu zaspinila. (Napadlo me uhnizdeni) Byl to takovy hnedy vytok,ale ne moc silny..objevil se jen rano. Od te doby me boli v podbrisku jako pri MS, kterou ale dostat ted nemam,jelikoz beru antikoncepci a pauzu si teda delam co dva mesice. Driv me prave v podbrisku mimo MS nebolelo. Jinak je i fakt,ze co se tyka prsou,tak me v nich obcas pichne a jsou lehce bolestive na dotek. Unava je taky desna.
Budu rada za odpovedi a nazory. Moc dekuji 🙂

alicie_k
4. bře 2016

Zkusila bych těh. test. Moje kamarádka měla i s HA krásnou ovulaci 🙂

evulina77
4. bře 2016

@petule407 taky mě napadá, že jsi si mohla pěkně rozházet hormony tím braním HA vkuse

eloana
4. bře 2016

muzes a nemusis.... udelej si test

lucienn5
4. bře 2016

Tady si myslím, že jsou nějaké rady zbytečné když si neuděláš test 🙂

petule407
autor
4. bře 2016

@evulina77 Rozhazane to nemam 🙂 Beru tuto antikoncepci uz 6 let a nikdy se mi to nestalo 🙂

petule407
autor
4. bře 2016

@lucienn5 Test jsem si delala zatim jeden a to v to utery,kdyz jsem mela to spineni. Ale pokud to bylo treba to uhnizdeni,tak by to podle me jeste neukazalo nic.
Jinak co se jeste priznaku tyka. Mam i bily vytok..takze asi budu testovat dal a uvidi se 🙂

petule407
autor
4. bře 2016

@alicie_k Tehu test jsem dela ten den,kdy jsem mela ten hnedy vytok rano a byl negativni. Pokud to ale bylo zahnizdeni v ten den,tak by tehotenstvi test jeste asi nepotvrdil 🙂

jaruska92
4. bře 2016

Ahoj holky mam dotaz 🙂 mela sem zpožděnou menstruaci 4 dny pak jsem začla špinit a vcera rano sem to dostala předtim těhotenský test mi vyšla slaba čárka (duch) myslíte ze muzu byt těhotná i kdyz sem to dostala ??🙂 diky moc za odpovědi

petule407
autor
4. bře 2016

Jeste bych se chtela zeptat. Kdybych nahodou tehotna byla a to jedno ranni spineni by znamenalo uhnizdeni vajicka..nevite za jak dlouho od uhnizdeni by to test ukazal? 🙂