Můžu být těhotná?
Ahojky holky, už asi měsíc mě trápí občasné večerní nevolnosti pijí a jím normálně ale tak po 18 h. mám prostě návaly na zvracení , nikdy ze sebe nic nedostanu, jen mě pak pořádně bolí žaludek a sem totálně unavená že usnu a druhý den když se probudím tak mi je ještě pořád zle ale není to tak hrozný tak sem celý den jenom na suchým rohlíku a po pár hodinách mi je zase fajn jenže uběhnou cca 3-4 dny a nevolnost je zase zpátky, MS už 2 měsíce zpožděná , test se si dělala hned po prvním měsíci zpoždění ale ten byl negativní. Co myslíte mohla bych být těhotná?
Me treba hcg u syna stoupalo hodne pomalu a tes jsem mela pozitivni az nekdy 8tt
@an_ mas dva mesive zpozdeni a jeste jsi to neresila s doktorem? A my ti tu jako mame rict co, vestit z kristalove koule? 🙂
@jirikmaminka já sem zapomněla dodat hned po prvním měsíci zpoždění se si dělala test a negativní
Mám momentálně také podobný nevolnosti.. MS měla přijít.. Zatím 2 dní zpoždění.. Kdy jste si dělali test?
@sarlotka18 necelý měsíc teď MS měla přijít 4dny zpoždění zatím takže uvažuju jestli si udělat ještě jeden nebo rovnou zajít k doktorovi
@an_ Tak to bude asi nejlepší aspoň budete vědět na čem jste.. Já zkusím možná zítra test pokud se nedostaví MS
@sarlotka18 to je pravda 😊

Po 2mesicich uz by byl test pozitivni.Neznam pripad komu by po takove dobe neukazal test těhotenství.divim se ze uz si davno nebyla na gynde a resis to az ted...a nemyslim to nijak ve zlem.