Můžu být těhotná?
Ahoj. Už pár dní mi bývá v autě nevolno což se nestávalo. Mám pocit na zvracení, hlava mě rozbolí...
Mám časté bolesti břicha...a momentálně už pár dní hnědý výtok (menstruace sice slabá a krátká ale byla.)
Často přes den nemám vůbec chuť na jídlo a nebo zas na všechno. Prosím o názor. Test sem si dělala tak minulý týden a nic. Dnes se chystám k doktorce ale i tak bych byla ráda za normální názor a nejlépe zkušenost s tímto.
Děkuji
Taky bych zkusila další test.
@renatkaa1996 Tak menstruace může normálně proběhnout, proto sem i zdůraznila, že byla slabá a krátká. Nemá cenu zkoušet test, když jdu dnes na kontrolu. 🙂
Na ultrazvuku nebude nic vidět, zkuste test, ale šance si myslím je minimální. Ikdyž jsou vyjimky
Tak dej vedet jak to dopadlo 🙂 drzim palce
@jjasmina Minulé těhotenství mi už trošku prozradila paní doktorka, která to zjistila dle vyšetření. A ono to vážně byla pravda dle testů později. 🙂
No uvidíte
@jjasmina Tak dnes zas nic holky. Tentokrát zavřela dřív, minule měla dovolenou. Já mám fakt smůlu 😟 Ale dneska se mi přidal pocit na zvracení i přes den a zimnice..
Gynekolog pozná těhotenství výrazně později než test. Zatímco hladina hcg roste už druhý týden od ovulace, doktor uvidí první náznaky až o nějaké dva týdny později, ale stejně raději potvrdí těhotenství ještě později - až uvidí srdeční akci. Takže nejlíp uděláš, když si koupíš v lékárně těhotenský test. Držím palce.
@veronika_tvrda No, jelikož sem za testy utratila už několik stovek či ne tisíc. Nejlepší je krevní test.
Za dítě budeš utrácet desetitisíce, mnohdy i měsíčně :D
Já jen říkám, že test ti těhotenství prozradí dřív než doktor. Pokud minulý týden byl test negativní, doktor neřekne nic jiného.
Třicet kaček snad není moc, ne? Ve srovnání s tím, co pak bude stát dítě...
@oveckaluky Ehm, dítě mám. Vím kolik stojí. Ale takovýhle testy jsou akorát pro zklamání. Zítra mám domluvené krevní testy a tam to alespoň bude jasné, žádný duch.

Tohle vsechno muzou byt priznaky tehotenstvi, ale taky nemusi.. vzhledem k tomu, ze probehla ta menstruace tak si nemyslim😒ale nejsem doktor.. zkus dalsi test