icon

Můžu být těhotná, i když krvácím?

mare1
30. led 2015

Ahoj holky,
chci se zeptat. Dostala jsem poslední MS už 17tý den po předchozí, to bylo ještě v prosinci. To bylo 4. ledna. MS mi trvala jen 3 dny, do 7. ledna. O mimi se snažíme už skoro rok, moc si ho přejeme. Po 20ti dnech jsem dostala další MS, toto úterý. Ale už týden před tím, jsem měla v podbříšku zvláštní pocit, občas mi píchlo na levém vaječníku, sem tam jsem cítila i „pohyby“. Nechci psát pohyby, jako pohyby, že bych vypadala jako blázen, že po necelých 14ti dnech cítím pohyby, ale spíše, četla jsem, že některé z holek cítí uhnizďování. A nebylo to ani vsugerované, bylo to vždy v nečekaném okamžiku, jednou kdyz jsem jela do práce a povídala si s kolegyní, podruhé pak v práci, a potřetí při „hádce“ s přítelem. Zaražený prdy to také určitě nebyli. :D Od 25. ledna (neděle) mě bolelo břicho, jako kdybych to měla dostat, ale dostala jsem to až 27. Nebo jsem tedy začala krvácet. Nikdy předtím mě břicho nebolelo 2 dny dopředu, vždy mě břicho bolelo tak dvě hodiny dopředu, kdy jsem to pak dostala. Navíc, krvácení je o hodně hodně světlejší, než když mám MS, a hlavně jsem tam měla i kousky krve, omlouvám se že to píšu takto, ale nevím jak jinak to napsat, normálněji. Ve středu když jsem se osprchovala, vzala jsem si čistou vložku, a po dvou hodinách než jsem šla spát, tam nic nebylo, vložka byla čistá. Ráno opět trochu krve. Dnes ráno už tam bylo jenom maličko, tak jsem si vzala čistou, a měla jsem tam spíše jen špinění, přítel měl choutky, tak jsme se milovali a po osprchování zase po asi dvou hodinách krvácím. Test si budu dělat případně až v pondělí. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, moje otázka je spíše, jestli mohu být těhotná? Jestli třeba některá z vás měla taky krvácení a ty „příznaky“ jako já? Ještě jsem taky strašně unavená, chodím často na záchod a mám občas zimnici, ikdyž se tu topí a všem je teplo, jen já jsem pořád zalezlá pod peřinou. A ještě sem tam ten podbříšek, a na prsa mi není příjemné, když přítel sahá…
Ještě navíc asi před 14ti dny se mi objevila na rukou virážka, a to podotýkám, že jsem nikdy žádné virážky neměla, asi po týdnu zmizela...teď mě strašně bolí kolena, záda, a jsem hrozně protivná, bez příčin se rozbrečím, mám změny nálad, jednou jsem veselá, pak brečím ani nevím proč. Co si o tom myslíte?
Hrozně bychom si miminko přáli.

tarra27
30. led 2015

@mare1 já tě asi nepotěším, mě přijde, že je to rozhozený cyklus. Asi bych zašla ke svemu gynekologovi a domluvila se s ním, co dál.....moc i přeji, aby jsi rzy byla těhotná a vše bylo vpořádku. drž se.

mare1
autor
30. led 2015

@tarra27 děkuji 🙂

tarra27
30. led 2015

@mare1 nemas zac, hodne stesti 🙂

bajana
31. led 2015

Odpoveď sa dozvieš až po teste, len som chcela podotknúť, že vyjadrenia typu "cítila som uhniezdenie" je treba brat s veľkou rezervou.Nič nie je nemožne, ale toto je fakt veľmi veľmi nepravdepodobné. A nabudúce sa pridaj do nejakej diskusie k snazilkam, je ich tu dosť.