icon

Můžu být těhotná, i když už 3. den mám normální MS?

prastena1
12. lis 2016

Před měsícem jsem měla nechráněný Pohl. Styk, já jsem orgasmus neměla. bála jsem se, měla jsem spíš jen takove pocity že mi něco je.. ale ve čtvrtek jsem dostala normální měsíčky s průběhem jako vždy.. je mi 16 let, nemůžu být snad uz těhotná že ne? Je možné být těhotná ikdyž jsem orgasmus neměla a hned po té jsem šla na wc a byla jsem na malé..
Děkuju :(

alicie_k
12. lis 2016

Pokud máš MS, tak pravděpodobně ne, ale můžeš si zkusit udělat těhotenský test.
Jinak bych ti ráda řekla, že otěhotnění s tím, jestli máš orgasmus nebo ne, nesouvisí.
A taky nesouvisí s tím, jestli jdeš po sexu na malou 😉

journals
12. lis 2016

@prastena1 nejdřív se uklidni a přestaň plašit. Myslím,že těhotná spíš nejsi,ale rozhodně bych doporučovala zalistovat v knize biologie a zjistit jak tělo vůbec funguje. Myslet si,že orgasmus má vliv na těhotenství fakt není u studenta SŠ normální. Takže klídek a pro svůj vlastní klid si tohle nastuduj (ať před klukama nejsi za uplně blbou hysterku) 😉 A samozřejmě by bylo fajn se chránit!!!

lith
12. lis 2016

Jak pisou holky, s nejvetsi pravdepodobnosti tehotna nebudes. Nicmene orgasmus a ani curani po styku na otehotneni vliv opravdu nema ;)
Priste se chran (HA nebo kondom) vyhnes se zbytecnym stresum ;)

biedronka10
13. lis 2016

Tak tohleto je spise usmevne. Nactileti, vy vyvadite jako dospeli, na intimni zivot jste dospeli az az a pritom si o tom nezjistite dostatek informaci? Nechci se dotknout ale prijde mi to usmevne. Otehotnet muzes s orgasmem i bez. Dokonce i v dobe kdy nemas uz ovulaci, to se stalo me, ovulace to je tzv. plodne obdobi, kdy je zrale vajicko k oplodneni. Zjistila byvh si dostatek informaci nez se do neceho pustis, nebo to probrala s maminkou, to je taky treba fer chovani a dodpele chovani. A samozrejmne zasla za gynekologem a pozadala o leky, nebo chlapec at se chrani, to take stoji par korun. Je to o zodpovednosti.