Zapomněla jsem si vzít 2 prášky HA, můžu být těhotná?

di7
19. led 2015

Zdravím také beru Nyssielu, a stal se mi takový problém, nebo spíš moje velká hloupost, brala sem platicko, bez přestávky, a hned najela na druhé, byli sme na dovolené, a v druhém týdnu dalšího platička, sem si dva prášky po sobě zapomnela vzít, tentýž dny, sem měla nechraneny styk, a do dvou dnů poté, se mi dostavilo krvácení ze spádu, ikdyž sem si tabletky podle návodu dobrala. No, a teď je otázka, zda bych mohla otěhotnět, a nebo sem byla chráněna.. u doktora sem byla, a ta mi nic takového nedokázala říct, jestli by to bylo možné, věděl by někdo, jak to v této situaci funguje?

mandala
19. led 2015

Znám hodně dětí počatých přes vynechanou jednu pilulku, ale myslím, že to není tvůj případ, že jsi dostala MS dřív, protože jsi vynechala ty 2 dny, kdybys byla těhu, tak by podle mě nepřišla . Ale kdo ví, když neví doktor...

petrusew
19. led 2015

já myslím, že pravděpodobnost těhotenství je malá. Krvácení - ms jsi dostala z důvodu vynechání těch dvou tabletek.

ivet1987
19. led 2015

Tak jelikož neproběhla ovulace tak to vidím mizivě. Taky jsem brávala více platíček po sobě a řekla bych že je to kvůli těm vynechaným tabletkám. Měla jsem slabé co se týče hormonů, takže i přes můj plán brát naráz např 3 platíčka, jsem musela kvůli špinění udělat pauzu po 1,5 platíčku například.

anonym24
27. črc 2020

Zdravím, zapomněla jsem užít 2 tabletky. Hned po zjištění jsem si je vzala akorát se dostavila menstruace a ještě v ten den skončila. Měla sem s přítelem nechráněný pohlavní styk a udělal se do me. Menstruaci mám dostat za týden v úterý. Beru HA už 3 rokem a toto je mé první vynechání. Nemohu otěhotnět..? Mám strach. Mimčo zatím nechceme

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru