Můžu být těhotná i po zpožděné menstruaci?
tak nevím můžu být nebo ne, má jsem měla 10.8. a to jsem měla spozdeni 3dny nevím kdy byla ovulace a dnes nevím jsem zkusila test že mi je už měsíc nějak divné od žaludku pálení žáhy a tak, koukněte na foto

děkuji vám taky si myslím počkám do neděle a uvidí se. byla jsem 2krat těhotná tak už bych věděla ale i tak se říká že každý těhotenství může být jiný, jako dalnice to sice není ale už tam vidím mensi duch protože ten ovulace si myslím že ani nebyla max že by byla den po má což by bylo 15.8. já tu ovulaci nikdy nesledovala
@lucinkaab Druhá čárka tam je...přeju ať sílí 🙂
@krisstina93 a proč by nemohla být posunuta ovulace těsně před ms??
@lucinkaab já tak zla nebudu mohlo se stát že byla ovulace těsně před ms a tím pádem ms proběhla tak nějak že zvyku...takže naději to dle me má a přála bych vám to 🙂 udělejte zítra
@hanulebrabec děkuji je vidět opravdu že je pokaždé jiné, dnes mě bolí docela břicho a to je dnes přesně 14dni od má takže zda chápu ovulaci dobře by měla být dnes další ale já nikdy sama nepostrehla kdy byla ovulace tak jsme zmatená co dnes to je. chtěla jsem dělat test až o víkendu tak nevím zda to vydržím
@lucinkaab klidně kup jak ovulacni tak tehotenskY a udělala bych z jedné moci a asi bych ani nečekala na víkend
@hanulebrabec dnes to břicho fakt jako by se napínalo, to jsem ani v jednom těhotenství neměla...takže doufám že to není špatnýho?
@hanulebrabec HCG ovlivňuje i ovulační test, takže to je úplný nesmysl, byl by pozitivní kvůli tomu.
Pokud jsi 2 týdny po proběhlé menstruaci může to být zbytek z biochemického z minulého měsíce, nebo je čárka falešná. Mamatest/sluníčko to teď dělá dost často.
@lucinkaab Nebo si zajdi na krev
@hanulebrabec protože by se to nestihlo zahnizdit a s ms by to odešlo. Navíc tyhle testy takové čárky dělají normálně, měla sem i silnějšího ducha a těhotná sem nebyla.
@krisstina93 Jsou ženy co otěhotní těsně před ms i při ní. A jak můžeš vědět na 100% že jsi těhotná nebyla? Mě teda NIKDY žádný test neudělal falešný pozitivní výsledek.
@klokanka31 přesně tak já taky neměla nikdy falešné pozitivni
@krisstina93 souhlas s
@klokanka31 ;)
@krisstina93 a ty jsi lékařka? Tělo nefunguje dle nějakých pravidel. Já si myslím že těhotná být může, ano můžu se mýlit ale na rozdíl od tebe to pripistim. ;)
uvidím co bude za 14dni jdu na gyndu
přesto mi to nedalo udělala jsem test a je úplně negativní, takže si myslím že spíš asi je něco špatně.
@lucinkaab Tak nemohlo to být biochemko?
@klokanka31 mě toho ducha udelal zrovna a jenom tenhle test, jiný ne, jsou poslední dobou vadné. Těhotná jsem na 100% nebyla, krev negativní a ještě sem kojila a neměla cyklus. A neříkám, ze nemůže byt těhotná, ale spis bych s tím nepocitala. Ms měla dva týdny zpátky, to by teď měla mít tak ovulaci, kdyby otěhotněla dřív, tak by na testu musela byt mnohem silnější čárka, leda by slo o to biochemické, které s ms odešlo a tohle je jen zbytkové hcg.
@klokanka31 No vidíš a mě mamatest a slunicko několikrát. A v krvi hcg nebylo 🙂
no uvidíme za 14dni mi řekne doktor zda něco je nebo ne, třeba i může být něco jinýho proto ty křeče v břiše takový který nemám ani při ms. pak vám dám klidně vědět
@lucinkaab Neměla bys teda k doktorovi dřív jestli máš silný bolesti? Abys neměla třeba cystu
Máš tam ducha, udělej si ještě jeden hned zítra a kup si víc citlivější.. blahopřeji
@krisstina93 znám lidi co otehotneli při Ms, před MŠ, při antikoncepci atd... Tělo je zvláštní a když to má být tak to bude....

Negativní, kdybys byla měsíc těhotná, tak jsou tam dálnice.