Můžu být těhotná i při menstruaci?
Ahoj holky 🙂 Mám strach ze jsem těhotná i když je to celkem asi nepravděpodobné. 23.9 jsem mela pohlavní styk bez kondomu ale po cca minutě a půl jsem přítele odtrhla protože mi došlo ze to není dobrý nápad. Jsem hodně depresivní člověk a z komara dělám veblouda a pod. 14.10 jsem měla dostat menstruaci a ta se dostavila uz 13.10 takže jsem se přestala bát. První den menstruace jsem zacla brát HA rhonyu kterou mi předepsal lékař. Udelala jsem si jeste 4 mama testy a kazdy vyšel negativně poslední test jsem si dělala jeden den před 7 denní vynechavkou .1 .11 mi měla začít 7 denní vynechavka a já se bála ze se menstruace nedostaví. Dostala jsem ji 5 den vynechavky. Vim ze to je asi nepravděpodobné ale jak uz jsem psala dělám si starosti ze všeho az do extrémů. Za kazdou odpověď děkuju 🙂
Naprosto zbytecne stresujes. Pravdepodobnost malinka.... jestli takhle resis vsechno tak to teda a v zivote moc jednoduche. Mam jednu znamou co ma stihomam naprosto ze vseho takze si te dokazu predstavit ale chce to vice klidu
...

Je to úplně nebesky nepravděpodobné 😀Myslím si, že můžeš být v klidu.. Hlavně se nestresuj a pokud si i tak nebudeš jistá, tak si zajdi na krev, tam to zjistí rychle(cca 300,-) 😊